跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問黃埔邊樹有得學芭雷舞?

複式洋房

Re: 請問黃埔邊樹有得學芭雷舞?

我啱啱幫囡囡報左梁玉潔,係傲雲峰附近,可call學校安排試堂,試堂免費,如落實報名可即送芭蕾舞裙,落實報名先比4堂$110 x 4, 加雜費 $200幾,每堂一小時
tel: 3586 8488, 黃埔可搭2號van至家計會行少少,諗諗同囡囡做同學仔丫!
[/url]

男爵府

chunchan:
請問一班幾多個學生?
咦,你囡囡幾大個呀?係咪第一次學芭雷舞呀?希望遲d可以做同學仔啦~

民房

me too in 梁玉潔, but 係PP班, 佢好鍾意本handbook,次次上堂都6-7分,校長話ok,算高分; 12月16日我會同囡囡去將軍澳"東港城"睇佢地表演,上次見佢地同Twins 係學校綵排,因為同Twins 一齊, 囡囡好鍾意Twins.你地會吾會去?

複式洋房

ivy_lau 寫道:
chunchan:
請問一班幾多個學生?
咦,你囡囡幾大個呀?係咪第一次學芭雷舞呀?希望遲d可以做同學仔啦~

校長話最多15個, 我果班上果堂話仲有兩個位淨, 係呀,第一次學芭雷舞, 囡囡上完一次試堂就成日自己係屋企練,好得意! 佢果班係學前班,依家兩歲幾! 你囡囡幾大呀?如有興趣應同班,之前我地係第個 topic 都傾過計架喇,有冇印象呀?
[/url]

複式洋房

laichun1126 寫道:
me too in 梁玉潔, but 係PP班, 佢好鍾意本handbook,次次上堂都6-7分,校長話ok,算高分; 12月16日我會同囡囡去將軍澳"東港城"睇佢地表演,上次見佢地同Twins 係學校綵排,因為同Twins 一齊, 囡囡好鍾意Twins.你地會吾會去?

本來都想去,不過見落雨兼轉涼都係縮沙喇,我囡囡好鍾意睇twins既兒歌vcd架!
[/url]

首頁

尾頁

跳至