潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

依家 Gucci 係咪減緊價呀?

如題

大宅

Re: 依家 Gucci 係咪減緊價呀?

YES~
已代刪除

複式洋房

是否全場貨物及幾折?

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係D唔HIT既貨先有折。

我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

複式洋房

請問有幾折?

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

唔係全場減, 減果d有七折, d 款當然係唔hit果d.
不過, 如果係gucci長期fans, 可以去昅下嘅.
但好多人囉. 個個攞住d display唔願放手.

大宅

原本我都無咩興趣, 因為次次減價個d都係唔靚,唔hit d款. 但o岩o岩上星期五d舊同學約左係個頭食飯, 又未夠鐘, 咪入去逛逛. 點知今次減價d款好新, 好靚. 我終於忍唔住, 又破財啦

如果想就要早d, 因為個日我7點3到, 唔駛排隊, 但好多人. 到7點半, 就要排隊, 條龍重好長呀. 如果我遲d去, 咪唔駛破財啦 :cry:

大宅

jnasally,

u buy gucci what ar?
小玄玄於15-3-06在聖保祿醫院出生!!!

大宅

mikileung0920,

what do u mean???? 你意思係咩款??? 係d啡色皮位有金色釘, 其他就係double-G pattern. 原價$9xxx, 7折後$6,600, 肉都赤埋.

:-(

大宅

我想買條腰帶
小玄玄於15-3-06在聖保祿醫院出生!!!

子爵府

請問皮有沒有折?

THANKS

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

今日下午去過尖沙咀嗰間,有個黃啡帶中水餃袋得8折!

男爵府

係ar....前2日去duty free 既gucci買野, 開埋duty free咭, 除左有7折, 仲另外有85折....好抵...

子爵府

知唔知折到幾時~??我呢幾日都唔得閒......... :-( :-( :-( :-(

男爵府

請問斜咩casual款有無discount呀 ?
大家好!我叫"晴晴", 我係2002年12月4日出世架 ! 我係媽咪爸爸的心肝寶貝 :-P

大宅

bebe1217,

Are all Gucci items 30% off in Duty Free now?

首頁

尾頁

跳至