跳至

首頁

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

今日執bb野時先發覺收左好多禮物。

BB未出世已經收到好多禮物啦, BB會送既奶粉而家已經有9 can啦, 仲有d係其他mami俾我既, 只係NB奶粉都有成17 can;

入bb會時又送左d贈品同試用裝, 有bb指甲"kim", 紗巾, 手套, 腳套, 尿片, 口水肩, 手巾仔, 同coupon; 另外friso早前又送左盒bb玩具; 同埋惠氏送既大浴巾(唔記得係浴巾 or包被);

我父母又買左好多bb衫仔俾bb; 親戚又送左d BB用品俾我, 例如奶煲同奶樽, 毛氈;

朋友黎探我又送左一件夾衣, 一件睡袋, 一頂帽仔同一套初生BB禮盒;

仲有去廣華聽產前講座又有D 嬰兒cram, lotion, 滴露, 尿片同濕紙巾試用裝送, 仲有d好抵既coupon買嬰兒用品。

johnson又送左3大包wet tissue(80片)同3枝嬰兒沐浴露同lotion。

複式洋房

Re: 今日執bb野時先發覺收左好多禮物。

好犀利 我全部都要自己買 :-(

別墅

granie 寫道:
好犀利 我全部都要自己買 :-(

除了姑仔送的幾件衫仔, 其他野我都係全部自己買咋
仲未有朋友同親戚話送禮呀, 我又無乜join BB會

洋房

When is your due date?
I joined many BB clubs but I haven't received the gifts yet.

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

我入會通常係政府e院門口有bb會嬸嬸叫我填form仲即刻有D入會禮物收, 之後有d BB會又會再寄D迎新禮物俾我, 仲有我又去過c+睇過, 所以d奶粉form係醫務所填既, 我預產期係19/1, 就快生所以而家陸續收到d 奶粉啦。

我都JOIN左好多BB會, 如果唔係佢地寄返D會員CARD俾我, 我都唔記得我入左邊間BB會。

複式洋房

anita_yps:
好開心喎! 咁多人錫bb

首頁

尾頁

跳至