跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

葵涌邨靚靚媽咪去咗边??

喂喂喂!
你吔去咗邊呀?近來好忙呀?? 点解唔見你地上BK嘅!上來TALK TALK吖嗎!好悶呀!
Carmen

子爵府

Re: 葵涌邨靚靚媽咪去咗边??

hello....我都無入來好耐囉...

男爵府

Re: 葵涌

hi carmen & 雋雋B

我好少入黎呢邊架~~咁岩路過見呢個topic, 就入黎報到下啦!!!

子爵府

carol
好耐無傾啦...近來好嗎?

大宅

Hi,carol & 雋雋B
好彩終於有人啋我啦!
近曰天氣時熱時凍,真係要小心D,由期你們的小朋友比較細,小心凍親喉嚨就麻煩啦!
係呢carol ,你係咪同我傾過電話果個呀?
Carmen

子爵府

Carmen
點會無人啋你呀...因為我太忙無乜時間上來咋....
係呀,呢排凍左好多,搞到亞b經常病...

男爵府

雋雋B 寫道:
carol
好耐無傾啦...近來好嗎?

係呀! 好耐無傾啦~~近來咪又係咁, 阿女越來越大, 會四圍攪攪震, 而家真係睇少陣都唔得呀!

男爵府

Carmen&ice 寫道:
Hi,carol & 雋雋B
好彩終於有人啋我啦!
近曰天氣時熱時凍,真係要小心D,由期你們的小朋友比較細,小心凍親喉嚨就麻煩啦!
係呢carol ,你係咪同我傾過電話果個呀?

係呀! 我同你傾過電話架~~有咩要幫手就call我啦!! 呢排D天氣真係煩, 時凍時熱, 都唔知點幫阿女著衫好, 唉~~~

大宅

carol & 雋雋B :
最好買D高領綿質底衫比BB穿,厚薄都得,我就鍾意薄身D,都係$10-件,好平咋!如果凍就穿厚衫在外面,咁就算熱除衫都唔會咁易冷親喉龍仔!氣館冷親大人同BB都好辛苦!
不過最慘係睡教(夜晚),又怕佢熱親又怕佢凍,真係成晚都唔洗点睡! : :-( :-(
Carmen

大宅

喂!你地住個座有冇發現門口走廊乾淨左呀?應該有用機噐清洗過!算佢地有做嘢啦!之前搬左嚟年多,門口走廊位係個個月都有洗,但只係用水冲冲算,淨係電梯口走廊有用机洗,之前查詢村民意見時我就投訴過,因為門口走廊位一定耍用机洗先致起到D汚漬,終於都有回應了,抵讚!!
Carmen

子爵府

carol
小朋友越大越要化時間同精神架啦....你都好d全職係ok湊囡囡...

子爵府

Carmen
係呀,特別夜晚訓覺佢踢被...真係無法...所以夜晚我都比幾件3佢著住訓,可以唔come 被都無甘易凍親 [quote]
carol & 雋雋B :
最好買D高領綿質底衫比BB穿,厚薄都得,我就鍾意薄身D,都係$10-件,好平咋!如果凍就穿厚衫在外面,咁就算熱除衫都唔會咁易冷親喉龍仔!氣館冷親大人同BB都好辛苦!
不過最慘係睡教(夜晚),又怕佢熱親又怕佢凍,真係成晚都唔洗

子爵府

又唔多覺喎.... ?-( ?-( [quote]
喂!你地住個座有冇發現門口走廊乾淨左呀?應該有用機

大宅

雋雋B:
你都係在職媽咪呀?返边區呀!我就慘D要返西環,雖然車錢就貴D,但地區比較清閒,你見我曰曰開工上網就知啦!每日都睇一本小說,所以唔想捨得Quit Job自己湊!
Carmen

男爵府

Carmen&ice & 雋雋B,

呢排唔得閒上黎留言添~~

我個女好大汗架! 著多件衫就濕哂個頭仔同頸仔, 所以而家幫佢著幾件衫, 時時都要摸下佢條頸仔, 如果濕就要幫佢除一件.

我之前都諗過做全職媽媽, 我份工雖然忙, 但勝在可以上網及準時放工, 不過搵唔到個放心比阿女佢湊既人, 唯有自己take care番佢囉~~~

大宅

Carol:
我個女咪一樣,濕水鴨咁。所以夏天一定要開冷氣,如果唔係就真係头髮濕到滴水,可能係遺傳啦因為我都好怕熱,吸吓塵都會滴晒汗及全身濕晒。之前份工在冬天個個同事都著晒長袖衫十外套,但我就短袖衫一件都出晒汗,所以佢地時常問我坐月時係咪飲咗鹿血補身,所以咁反常!
Carmen

大宅

Carmen&ice, 哈哈! 我之前開呢個topic都石沉大海了, 估唔到仲有得浮返上來, carmen多謝你呀. 你囡囡點呀? 是否等緊小一派位呀? 緊張嗎? 又另有心水嗎?

雋雋B, 好耐都無見你上來葵涌村topic傾計啦, 又唔見你開ym, 你最近點呀?

複式洋房

Hello, 你哋好, 我係第一次入黎呢邊架, 我搬咗嚟葵涌邨差唔多一年喇, 原來bk有呢個topic咖, 請多多指教.
Hi Carmen&ice, 我都係喺西環返工咖, 唔知我有冇見過你呢?

男爵府

ocean~~mami,
估唔到係呢個topic都見到你喎!!

saralingling,
歡迎你呀! 我下個月初就岩岩搬黎一週年lu, 你住邊座架? 我住曉葵架! 做左全職媽媽半年.

大宅

ocean~~mami,
係呀我個女等緊派小一!呢個係我開既新Topic黎嫁!你果個我好似都有上過,就係見到傾傾下冇左影,失晒踪咁,所以我至開個新Topic 來尋人咋!

:cry:
Carmen

首頁
12345...8

尾頁

跳至