跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 葵涌

puipui04,

士德難唔難入呀?

其實全職媽媽也好, 在職媽媽也好, 都係有好有唔好架啦!!! 我當初決定做全職媽媽時, 都掙扎左好耐架!! 咁岩係公司又做得唔開心, 咪決定自己湊番BB囉!!!

大宅

Re: 葵涌?靚靚媽咪去????

hi all!~~~

puipui04,
原來你都係住葵涌村架? 咁第日返學咪可以約埋一齊lor! yeah~~

carol_kk,
話時話,我雖然好想好想做全職媽媽,不過真係落唔到決心ar! 我怕我會頂唔順架真係! :cry:

別墅

HI!我個女讀全日班架,rabbit_chan2222你呢?
carol_kk
士德都唔係太難入,反而荃浸難d,我見幾間得荃浸唔收!

大宅

Carol & Ocean Mami,
我個女昨晚話係惠康見到你地,9:00pm左右,不過唔記得係carol or ocean mami。跟住佢又係咁問幾時再約潼潼& ocean仔玩喎!我話冇計啦,鬼叫我放假佢又要返學。
不過coming Sat 20/1 我放假和彤彤去報小一入學申請表,之後有空,大約下午3:00pm左右,你們得閒嗎? 順便帶埋DVD給你! :mrgreen:

Carmen

男爵府

Re: 葵涌?靚靚媽咪去????

rabbit_chan2222 寫道:
carol_kk,
話時話,我雖然好想好想做全職媽媽,不過真係落唔到決心ar! 我怕我會頂唔順架真係! :cry:

你講得岩呀! 做全職媽媽真係辛苦過返工, 有時真係幾勞氣架!!! 不過有時又會比D小魔怪

男爵府

puipui04 寫道:
carol_kk
士德都唔係太難入,反而荃浸難d,我見幾間得荃浸唔收!

係呀? 我聽講士德唔易入嘛!!! 我都要開始做定功課LU

男爵府

Carmen&ice 寫道:
我個女昨晚話係惠康見到你地,9:00pm左右,不過唔記得係carol or ocean mami。跟住佢又係咁問幾時再約潼潼& ocean仔玩喎!我話冇計啦,鬼叫我放假佢又要返學。
不過coming Sat 20/1 我放假和彤彤去報小一入學申請表,之後有空,大約下午3:00pm左右,你們得閒嗎? 順便帶埋DVD給你! :mrgreen:

我諗彤彤昨晚見到果個應該係我, 我大約9點半返到黎, 跟住去左惠康買野, 但我又唔覺眼見到佢喎! 你下次叫佢走埋黎叫我嘛! 等我請佢食糖糖.

複式洋房

Hello! 好掛住你哋呀, 好慘呀, 公司最近block咗好多網站, 連bk都上唔倒呀, 今次都係哎IT個同事比我上一陣咋.:-( 睇嚟要快d買番部電腦先得喇 , 以後你哋有function email 我啦 ([email protected]), 好彩仲上倒網check email咋. Carmen, this Sat我都要同阿囡去報小一入學呀, 真係好想阿囡入倒仁紀呀, 近d嘛, 我發覺無幾多間可以選擇, 唔通荔景嗰d都報咩. 山長水遠又要左轉右轉, 之後仲要仆住去返工, 頂唔住頂唔住

大宅

saralingling
你老細咁絕呀 咁你快d整返部電腦係屋企啦, 況且你個女返左小學都要用電腦, 親而家有電腦展快d去買返部, 再唔係搵人幫你砌返部啦, 咁就可以晚晚上來同我地傾計都得啦, 呵呵 係啦, 呢個星期報小一入學, 如果真係報左d山長水遠學校, 唯有搭校車啦, 在此祝你同carmen選校順利, 係喎, 你可約佢一齊去報小一入學喎, 你pm佢啦.

另請check e-mail啦

男爵府

saralingling,

其實好多公司都會block一些網站, 都係唔想員工成日掛住上網而影響工作者!!! 你囡囡都升小一囉! 係時候要添部腦係屋企囉!!!!

carmen,
你呢排好忙呀? 唔見你上黎既?

大宅

我都想約埋saralingling一齊去報名,但可能要就我老公,下午先去,所以可能約唔到你地!
:cry: :cry:
Carol,近來是少咗發言,唔知点解個人近來down down 地,可能近排時時病,one week 要睇2次醫生,好彩我老公公司有family 醫療,如果唔係,真係睇到破產!
唔知点解個鼻哥三角位時常冰凍,跟住就感冒,好辛苦呀! :-( :-(
Ocean mami,收到啦! 咁就見面先詳談啦!
Carmen

大宅

CARMEN, 你約埋老公一齊去都好的, 兩個到時有得商量嘛, 至於我地的約會下次先啦, 機會多的是.
呢輪的天氣真係好反常啊!! 感冒最緊要夠瞓, 比多d時間自己瞓吓, 會好快d架, 同埋你飲/食多d維他命C啦(飲康鈣C/維多C/食橙/食奇異果), 會好快D架, 平時又唔好貪靚啦 著多件衫啦, 又唔好老定以為唔凍啊!!否則D魔怪 就埋身啦, 仲有你可以試吓睇中醫啦, 中醫可以清左你個底啊, 會好得徹底D, 希望你快D好返啦, 繼續我地的吃喝玩樂 啊!
我呢輪都唔得閒啊! 成日都走左去隔離座的幾個朋友度玩, 如你放假啱時間一齊啦. 呵呵呵!!!
係啦, 你下次幾時放假呀? 打比我地呀.

男爵府

Carmen,
做乜近來down down地呀? 有咩煩野搵人分擔下會好D~~近排天氣時暖時凍, 出街真係要拎多件衫, 病左就麻煩!!! 約我地出黎玩, 大把時間, 慢慢再安排囉!!!

我呢排都好鬼忙, 無乜時間休息, 希望快D settle down所有野, 我就可以重新安排好時間同休息囉!!!!

大宅

OK 啦!下次off 如果彤彤放假我call 你地吖! :mrgreen: :mrgreen:
Carmen

大宅

CARMEN, 你自己要保重啊! ok啦, 我地等你, 電聯啦!!

Carmen&ice 寫道:
OK 啦!下次off 如果彤彤放假我call 你地吖! :mrgreen: :mrgreen:

大宅

[size=medium]唔知仲有無葵涌村人呢? 入黎玩吓傾吓計啦!!!

男爵府

各位靚媽,
呢幾日天氣凍呀! 小心照顧自己, 小朋友及家人呀!!!

大宅

係啦, 好凍呀, 開埋暖爐都仲好凍啊! 由其係窗邊更甚呀

大宅

好耐都唔見亞saralingling同carmen online啦, 唔知近況如何呢? 填選學校如何呢? 係喎, 打過電話問候吓你地先.........

複式洋房

請教各位葵涌

首頁

尾頁

跳至