自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

請教曾經係麥當勞搞生日會既媽咪

想問你地通常會唔會幫襯麥當勞果D裝飾汽球呢?好似要百幾至二百蚊不等。

別墅

Re: 請教曾經係麥當勞搞生日會既媽咪

Hi babystar,

我小朋友上年搞過,有款叫公主,王子裝飾汽球,
各20元(如沒有記錯),
可取回家,我覺得幾靚,幾抵!

babystar 寫道:
想問你地通常會唔會幫襯麥當勞果D裝飾汽球呢?好似要百幾至二百蚊不等。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

有幾款係要百幾蚊既, 你有冇幫佢買呢黎裝飾呢?

珍珠宮

2019新春慶豚圓 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我之前幫囡囡搞都無訂到d汽球裝飾, 覺得無需要. 寧願用d錢買個靚d既蛋糕好過.

大宅

我同YuYuMother 想法一樣寧願用d錢買個靚d既蛋糕好過
星期六我幫仔仔 係麥當勞搞生日會都冇要d汽球裝飾
男/女汽球裝飾 , 每個 $20.00
YuYuMother 寫道:
我之前幫囡囡搞都無訂到d汽球裝飾, 覺得無需要. 寧願用d錢買個靚d既蛋糕好過.

男爵府

2019新春慶豚圓

我舊年同個女攪本來都唔想
該用戶已被刪除

禁止訪問

侯爵府

2019勳章

岩岩11月開完,都係用咗$40揀左小公主,小王子汽球

大宅

我都是用咗$40小公主及小王子汽球, 其實都好可愛, 用完仲可以搬返屋企, 囝囝勁鍾意, 後來小王子爆咗, 他就喊得很傷心!!! :-( :-( .
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至