單親天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

送小童學習檯

[size=medium]有岩用的媽咪需慈雲山自取

大宅

Re: 送小童學習檯

Please check pm!
Thanks!

伯爵府

你覆我幾時可以自取啦
Kamie 寫道:
Thanks!

伯爵府

hi~~~Kamie
擒晚想親自攞張書檯俾你,但趕唔到時間 你個小朋友岩用嗎 佢幾多歲呀 係男仔定女仔咧 未同你傾下解唔好介意哦

伯爵府

唔應我既 ?-( 仲諗住有岩用的野可以送俾你個小朋友添 :lol: :lol:

大宅

Sorry tobe late contact you.
Thanks!

伯爵府

Kamie
已經看到你pm啦 原來你女女已經9歲啦 咁果張檯你女女仲岩用咩 ?-( 你知9歲小朋友身型幾高下嘛 果張檯係女女3.4歲時用架,返左小學之後已經唔岩用啦 希望你搵返張岩用的書檯俾女女啦
仲有我見你大肚裙同bb衫都岩用 ?-( 請問你是否有左bb啊 ?-( 如果係我又幫你留意下 :lol:
仲有請問你是單親媽媽嗎 因為見你都需要好多野哦,如果咁大家可以互相幫忙睇下你有咩需要可以提出囉 :lol: 你知我d好樂意幫助人但又唔想俾d貪人人仕呃啦 :lol: 希望你有咩困難提出啦

禁止訪問

大宅

Kamie 不是單親的,是我介紹她看B.K的,她所以需要大肚裙和BB用品,是因為想幫助一個有經濟困難的準媽媽。因我和她的小朋友都上了小學,沒有合適的BB用品幫過準媽媽,才上B.K找尋。
在此多謝各位熱心的媽媽。
:-P  :-P  :-P

大宅

Thanks你的關心,
我間屋好細,
所以用此檯做功課和eating!
同時thanks dodoma1968,
help me to talk 清楚!
我在b.k. 找物品都是help 朋友,
不是賣物品!

首頁

尾頁

跳至