跳至

首頁

尾頁

洋房

BB識得自己捧奶樽未?

BB識得自己捧奶樽未?how to train her?
I have tried to train her but she just played

別墅

Re: BB識得自己捧奶樽未?

我個B早個幾月前就已經有意識自己捧奶樽,宜家機本上餐餐佢都會好自然咁自己捧住,不過

男爵府

畀面勳章

識lu,不過支奶太重就唔得.
要食淨一半先夠力.
如果唔係個奶樽就會跌落地= ="
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

大宅

亞b都會架,一見到枝奶就會想take,自已會拿住,不過都係太重,通常飲到一半先俾佢自己拿住(都會幫佢手既)

民房

我囡囡都有意識想自己捧奶樽,每次飲奶,佢2隻手都要抓住支奶樽,現在的BB真係利害

大宅

有一隻手成日去摸個奶樽, 不過亞女有個好得意嘅嗜好 ... ... hehehe 另一隻手放係人家個 "隔甩底" ... ...
一家四口

男爵府

3個月已經識捧住lu 同埋拉出拉入........

大宅

我呀仔都會自己拎住個奶樽~我比佢拎但我都唔會放手....照幫佢拎住...因為佢好衰,自己拎就會係度玩,拉出拉入不特止,仲會唔飲奶推去大牙果邊係咁咬=.=

別墅

每次見到支奶便會笑, 埋位便兩隻手仔冇時停要整支奶, 想攞住個奶瓶, 不過我唔比佢揸, 因為試過一俾佢會攞來玩, 搞搞震, 掛住玩唔飲奶
[img][/img]

子爵府

bebee0526 寫道:
我呀仔都會自己拎住個奶樽~我比佢拎但我都唔會放手....照幫佢拎住...因為佢好衰,自己拎就會係度玩,拉出拉入不特止,仲會唔飲奶推去大牙果邊係咁咬=.=

same ...

別墅

阿囡見到支奶就會笑,仲用兩隻手仔揸住個奶樽,不過一陣間就放棄

大宅

我BE BE識
https://www.facebook.com/pages/Charaplus/829349383758385

複式洋房

elizatyy 寫道:
[quote]
bebee0526 寫道:

same ... [/quote]

一模一樣

首頁

尾頁

跳至