意見反饋
義工

產前產後 今日: 0|主題: 240880

眼屎一問

別墅

國民生產總值:895

眼屎一問

我囡囡左眼好多眼屎係好膠,抹完又即刻又有,維持佐三日,現在佢只有10日大, 我d朋友話係甘,會否發炎?????

男爵府

國民生產總值:5615

Re: 眼屎一問

我囝囝出世第五日閞始兩仔眼仔都好多眼屎,我擔心到想喊, 之後,佢一隻眼冇事,一隻眼就仍然好多眼屎同眼膠,大細眼得好緊要,重發炎,睇o左一次醫生,好番o左但係好怏又發炎,睇第二次醫生,直到依家佢好番啦,所以唔好聽別人說係甘,我一去到醫生到佢就話發炎啦,希望可以幫到你啦!!!!

別墅

多謝晒,佢星期三要去健康院,到時同醫生講下先。

小比豬仔 寫道:
我囝囝出世第五日閞始兩仔眼仔都好多眼屎,我擔心到想喊, 之後,佢一隻眼冇事,一隻眼就仍然好多眼屎同眼膠,大細眼得好緊要,重發炎,睇o左一次醫生,好番o左但係好怏又發炎,睇第二次醫生,直到依家佢好番啦,所以唔好聽別人說係甘,我一去到醫生到佢就話發炎啦,希望可以幫到你啦!!!!

公爵府

國民生產總值:28379

我bb都係咁...好擔心但醫生話bb的淚線纖細所以d分泌會積在眼精..當bb一路大就會變得粗就無問題...終於佢2星期大無事啦....

但你就通番就好你留意下bb的眼睛有沒有紅及很多淚水, 有就係發炎, 要睇醫生

別墅

jojoplanet 寫道:
我bb都係咁...好擔心但醫生話bb的淚線纖細所以d分泌會積在眼精..當bb一路大就會變得粗就無問題...終於佢2星期大無事啦....

但你就通番就好你留意下bb的眼睛有沒有紅及很多淚水, 有就係發炎, 要睇醫生

甘佢就無紅,只係勁多眼屎,不過成日都要抹

禁止訪問

國民生產總值:2701

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.