意見反饋
義工

自由講場 今日: 4117|主題: 1009918

其實紫微斗數可唔可以知道自己幾時有左?

大宅

國民生產總值:1058

其實紫微斗數可唔可以知道自己幾時有左?

如題, 我個friend學緊, 佢話個miss話仲可以看到是仔是女, 都唔知係唔係?

琥珀宮

國民生產總值:152003

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

Re: 其實紫微斗數可唔可以知道自己幾時有左?

如果功力夠的話,是絕對可以的 幾時會生BB?是男是女?有幾多個小朋友?....全部都睇得到
My Two Princess

複式洋房

國民生產總值:485

當然睇到啦, 不過睇下你搵邊個師傅囉

大宅

國民生產總值:1058

真係咁堅!!!唔知網上有冇呢d免費資料呢?

大宅

國民生產總值:4361

有師傅介紹嗎?

別墅

國民生產總值:832

我就係其中一個例子了,我想生bb已試左3年都唔得,佢叫我在某月某日驗就會有好消息了,結果當然係全中啦,不過佢依家唔睇新客
.認住我呀,我會告僱主的.

男爵府

國民生產總值:6636

我都想知?有介紹請pm我!!thx

禁止訪問

國民生產總值:2701

該用戶已被刪除

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.