產前產後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有邊個好既私家醫生照oscar??

oscar係唔係檢"唐氏綜合証"o家(因我驚搞錯左)?
我想知oscar係唔係一定會包抽血 & 照超聲波度頸皮??
因我昨日去政府醫生做第一次產檢, 話我太後生唔會幫我做, 而且我生第一胎個時政府會幫我做賣, 所以我宜家已11w1day, 我好驚book唔到醫生做oscar! so想問下大家有冇d 有耐性既醫生介紹比我(因我驚有d醫生照超聲波照2照就算)?? & 比賣地址我 & 收費價錢(最好有賣電話) thank a lot

禁止訪問

Re: 有邊個好既私家醫生照oscar??

男爵府

MrsTing

如果你係做唐氏綜合証(一定會包抽血 & 照超聲波度頸皮)野話,其實你係政府到做都要比錢05年10月價$950-,係私家都係$1150-,但係就pro好多,比威院高幾班,點解仲要去威院到照?呢個e生係我個婦產e生界紹,佢話可以放心做,係女e生好細心,張椅又舒服(係電動椅,唔駛爬上張床到),個LCD又大又清楚,好正!!!而且因為我生時剛好35歲,所以我都好緊張,依家我個bb6個月大啦,好健康.活潑!!! 你可以打去問吓先,因為都要book時間,而且要快,因為要一定係11至14w內做!!!希望幫到你啦!!!

梁鳳霞婦產科專科醫生
彌敦道363號恆成大廈1310-1312室(係永安隔離)
TL: 2786 9888
時間星期一.三.五: 10AM-1:00PM, 3:00PM-6:00PM
星期二.四.六: 10AM-1:00PM
星期日&公假休息

男爵府

我頭先打去梁醫生度, 佢話要$1250, 係唔係又加左價??

請問仲有冇邊個私家醫生介紹比我, thanks

大宅

翹康醫務中心冼世源醫生, 美麗華中心 18/F. Tel. 2722 1712

我自己就o係仁安都係搵冼醫生照, $1,350, 聽講o係冼醫生o既診所 (即翹康) 照會平少少.

大宅

klau213 寫道:
翹康醫務中心冼世源醫生, 美麗華中心 18/F. Tel. 2722 1712

我自己就o係仁安都係搵冼醫生照, $1,350, 聽講o係冼醫生o既診所 (即翹康) 照會平少少.

我都係翹康醫務中心, 不過係陳帆醫生...只係收$1100..咋...

男爵府

$1100會包d咩 o家?? thanks

大宅

MrsTing 寫道:
$1100會包d咩 o家?? thanks

已包醫生consultant fee...但唔包藥...你可打去問下姑娘...果到的姑娘好好人嫁...原來我都係洗醫生做的...地點如下:

民房

klau213 & jackie_lau2000

我都係

大宅

我兩胎都係睇董醫生. 今個禮拜五會搵吳醫生做結構性超聲波檢查.

[quote]
阿Q 寫道:

我都係

複式洋房

Hi ! klau213,
我下星期都會係吳醫生照結構性超聲波,唔知他做得詳唔詳細呢? 請你做完後比些意見!!
[quote]
klau213 寫道:
我兩胎都係睇董醫生. 今個禮拜五會搵吳醫生做結構性超聲波檢查.

[quote]
阿Q 寫道:

我都係

大宅

hi, 各位..

原來我地有咁多人都係同一間診所...

[quote]
Piggy_2006 寫道:
我下星期都會係吳醫生照結構性超聲波,唔知他做得詳唔詳細呢? 請你做完後比些意見!!
[quote]
klau213 寫道:

[quote]
阿Q 寫道:

我都係

大宅

我之前都睇過吳醫生, 佢好好人o架. 我亦聽過唔少 bk 媽咪讚佢好, 所以我相信佢唔會令我失望.

Piggy_2006 寫道:

複式洋房

Dear all,
我都係在翹康醫務中心做產檢,我係睇開梁醫生0架!
唔知你0地唔會嚮仁安生bb呢!?
因出年床位好似好滿,你0地有無擔心呀?

複式洋房

我係林勇行醫生度做oscar 我做的時候係今年5月, $1700. 電話:28773280
地址:中環雪廠街2號聖佐治大廈2樓204室
好多c+都refer 去0個度做

首頁

尾頁

跳至