自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

保兒嘉營素又加價有冇攪錯太過份

保兒嘉營素由$109加到依家$126,一年都冇就加咗3次.錯太過份.之前仲冇貨,藥房話依家有就會貴d,因太多大陸人買所以連保兒嘉營素間公司都要加價 ,多人買間公司就成機可以揾得多D,咁我地d香港媽咪因為佢地咪好慘 D大陸人又對我地多一種威脅啦

複式洋房

Re: 保兒嘉營素又加價有冇攪錯太過份

無啦啦做咩要食加營素?!

大宅

我BB偏食,同食咗好耐都FEEL到幾好. 冇理由因為咁轉咗佢
Pasqurell 寫道:

複式洋房

咁你BB幾大呀?

男爵府

藥房話:

保兒嘉營素係藥廠那邊專登入一次貨後會停一停

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

上星期5去買都覺得貴左,以為自己記錯價錢tim!!因為成日都唔同價!!

珍珠宮

2024年龍年勳章

堯堯豬媽 寫道:
最好拎多D佢D coupon就仲好

How can you get their coupon?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

係啦,我個b食左個幾月,體重急升.佢好細粒架,成日都驚佢第日又都係咁,未轉下啦...不過比起以前食能恩,平d tim~~

禁止訪問

禁止訪問

大宅

保兒嘉營素係比瘦BB,同偏食BB食幾大有咩關係 !我FEEL佢飲咗好好肥咗同健康咗,唔同其他個D.你明白嗎.你個BB有冇飲先,如果有飲,又飲咗一段時間你就睇到. 其實我都係怕佢食飯食唔到D其他營養SO當保沖
咁你BB幾大呀?

大宅

其實你講得冇錯,因佢有濕疹SO有D野我唔比佢咁多,但又怕佢冇營養,所以保兒嘉營素我當保沖比佢囉

大宅

其實你講得冇錯,因佢有濕疹SO有D野我唔比佢咁多,但又怕佢冇營養,所以保兒嘉營素我當保沖比佢囉
苯小孩 寫道:
[quote]
可樂仔 寫道:
我BB偏食,同食咗好耐都FEEL到幾好. 冇理由因為咁轉咗佢[quote]
[/quote]
小朋友偏食~就應該諗方法叫佢唔再偏食~~
營養始終天然嘅好~~
[/quote]

洋房

可樂仔,

我仔仔都飲保兒加營素,飲咗兩年,最初飲係肥咗小小,但之後都係咁上下,不過Touch wood 飲咗[size=xx-small]好小病要細細聲講,怕小氣

未飲之前成日病,個個week都探下醫生,雖然都係d傷風感冒,但吃藥都吃到無胃口, 個人都沒精打彩,所以係加咗價,(都平過好幾隻奶粉),但我一樣唔會轉,慳番d醫生錢都夠啦! 最緊要他身體健康,比多小小都無所為。

大宅

小魚 ,
我好同意你講,因我都係咁諗,最緊要他身體健康,但保兒嘉營素因大陸人問題黎加價就好過份你話係咪
小魚 寫道:
可樂仔,

我仔仔都飲保兒加營素,飲咗兩年,最初飲係肥咗小小,但之後都係咁上下,不過Touch wood 飲咗[size=xx-small]好小病要細細聲講,怕小氣

未飲之前成日病,個個week都探下醫生,雖然都係d傷風感冒,但吃藥都吃到無胃口, 個人都沒精打彩,所以係加咗價,(都平過好幾隻奶粉),但我一樣唔會轉,慳番d醫生錢都夠啦! 最緊要他身體健康,比多小小都無所為。

子爵府

我阿b都係飲呢隻架!
好彩仲有好多存,依家加左價,都係等有雅培姐姐推廣時先再買喇,一來望佢可以減$5,順便買多D叫佢送多幾包sample來都好嘛!!!

別墅

我日前去萬寧買特價咗都好似要>$137喎!

RebeccaChan 寫道:
有D藥房賣得貴,有D平D,依家$126不如去萬寧買
因太多大陸人買所以連保兒嘉營素間公司都要加價 o甘叫做理由, 有冇攪錯 [quote]
可樂仔 寫道:
保兒嘉營素由$109加到依家$126,一年都冇就加咗3次.錯太過份.之前仲冇貨,藥房話依家有就會貴d,因太多大陸人買所以連保兒嘉營素間公司都要加價 ,多人買間公司就成機可以揾得多D,咁我地d香港媽咪因為佢地咪好慘 D大陸人又對我地多一種威脅啦
[/quote]

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

加價仲要藥房無貨
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

首頁

尾頁

跳至