親子旅遊

跳至

首頁
12345...12

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

有沒人 plan 左出年4月復活節去日本架!!

我計劃出年 4 月復活節去大板玩呀!!!

男爵府

Re: 有沒人 plan 左出年4月復活節去東京/大板架!!

Oscar,

我去東京, 5-9/4/2007, 已經book了air ticket and hotel 啦.

:) :)

子爵府

Re: 有沒人 plan 左出年4月復活節去東京/大板架!!

toto,

你係邊到 book 架!!請問 air ticket and hotel幾錢呀!!

Thank You!!

子爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我會去可能早遲少少諗住賞櫻(要睇番櫻花情報) 才決定幾時出發

Oscar媽 寫道:
我計劃出年 4 月復活節去大板玩呀!!!

男爵府

Oscar,

我係cathay holidaysbook 架! air ticket都已經劃埋位la.
住Century Hyatt Tokyo, 2大1小, 加埋tax, 旺季附加費全部係hk$20,102

子爵府

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

toto,

Century Hyatt Tokyo係唔係在六本木 之前某某官員去偷情個間呀 hx

toto 寫道:
Oscar,

我係cathay holidaysbook 架! air ticket都已經劃埋位la.
住Century Hyatt Tokyo, 2大1小, 加埋tax, 旺季附加費全部係hk$20,102

子爵府

toto,

都好抵喎!!可唔可以 send d 資料或者 link 比我呀!!

男爵府

ocsar,

Please click

子爵府

toto,

咁你係咪已經比晒錢啦!!因為我未試過自由行呀!!

男爵府

Oscar,

唔係, 只係比左3000 deposit, balance要係3月1日比.
呢幾年我成日都去自由行, 因為有左仔仔,佢食野又慢, 細個時又要訓晏覺, 不過而家大左好d, 但我地呢幾年去開自由行都唔鍾意跟團, 自由行真係好正, 而且日本好安全嫁, 我都係第一次去日本自由行, 唸起都想即刻去. 不過我聖誕節跟團去韓國滑雪, 原本都係自由行, 不過買唔到機票, 但仔仔又想滑雪, 於是咪跟團, 禁我咪choose左個有1日全日都係自由活動既團, 而家plan緊個日搭韓國MTR去玩law.

子爵府

toto,

請問東京住邊間酒店好呀!!因為我11月中去過東京不過係跟團
仔仔好似好辛苦..好彩佢習慣早起身..
但係今次好開心咁入迪士尼玩..但係當日又大風又大雨..又走唔到
因為跟團..令到仔仔咩都玩唔到呀!!

我又好想去大板喎!!可否比些意見去東京好定大板好!!

男爵府

Oscar,
其實妳如果時間多可以去東京+大板, 因為我都係第一次去東京所以都係上網搵下邊d酒店係有機場巴士到, 同埋距離jr唔係太遠, 所以咪搵左Hyatt law.

子爵府

toto,

我見係復活節 5 日假期先去旅行咋...貪唔駛攞假

子爵府

toto,

可否比個電話我打電話去問下呀!!!

男爵府

Oscar,

Tel : 2747 4388

男爵府

我都係計劃緊去賞櫻, 所以可能4月中

[quote]
kiki530 寫道:
我會去可能早遲少少諗住賞櫻(要睇番櫻花情報) 才決定幾時出發
[quote]

子爵府

toto,

我聽左好耐音樂都冇人聽電話呀!! :-(

男爵府

Oscar,

係呀, 成日都係等好耐, 不過妳最好係9時正或2時正打去, 通常都唔駛等, 因為我試過好多次, 所以係呢2個時間即刻打去, 通常都唔駛等

子爵府

toto,

尋晚同老公商量過,最好去大板不過就跟團..

大宅

toto 寫道:
Oscar,

咁即係為成人幾錢/位? 同埋係去幾多日?

首頁
12345...12

尾頁

跳至