親子旅遊

跳至

首頁
34567...12

尾頁

大宅

Re: 有沒人 plan 左出年4月復活節去日本架!!

仲有要睇櫻花呢
Venus 寫道:
東京6日5夜行程(暫時)

4月5日 9:00AM - 2:30PM(日本時間), 坐JR去東京, 去到酒店都應該5:00PM, 這晚就會在新宿OR池袋行下食下嘢, 會早D休息.

4月6日早上CHECK OUT完去搭JR長野線去輕井沢, 會留兩日, 輕鬆下.

4月8日中午CHECK OUT返東京, 應該會住新宿, 去秋葉源及百貨公司行街.

4月9日去迪士尼樂園, 玩足一日.

4月10日一早食完早餐CHECK OUT完, 寄存好行李就去買下嘢, 下跌2:00就要預備回程去機場, 6:00上機回香港.

暫時大約行程, 遲下再修改.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Good Morning !!

各位:

新年快樂,身體健康呀!!

yinmandy>>

大板 3 月中開始有櫻花睇啦!!

大宅

Oscar媽

happy new year all
我淨係去東京咋
不過有1年都係3月中係大板睇唔到櫻花..仲落雪tim

子爵府

yinmandy,

其實正常 3 月中大板開始有櫻花睇..
不過而家天氣實在太反常...
我諗 4 月頭都未有得睇.. :-(

大宅

Oscar媽

hello...我今日終於book左 hotel
上個week見平買左個30吋喼.....大家估下幾多$

子爵府

yinmandy,

唔駛 $500 ..因為我上星期係西田見到一個 30 吋喼唔駛$500

子爵府

各位:

我第一次自由行大板,
有經驗的媽咪一家三口應該要帶幾多 yen 去呀!!

Thank You!!

男爵府

我都想知啊.
:-D

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我想起碼40萬yen (唔好咁勁shopping)

大宅

開估$610

子爵府

Good Morning All!!

我尋日想加多 2 個人,點知 cx 4月5日去大板早機已經 full 晒,
連後補都唔可以...我而家睇緊其他航空公司,有冇媽咪有意見呀!

Thank You!!

大宅

Oscar媽

快d check 下其他航空公司
我諗實有位嘅....不過月尾或之前有其他package出
可以留意下

子爵府

yinmandy,

我朋友都幫我問過其他航空公司..都冇位..
我剛剛打電話去 JAL "日航天地旅遊"問大板復活節未出..
應該要 1 月尾..

因為加兩個係我媽咪,DADDY..佢地話唔同航空公司唔緊要..
最緊要大家差唔多時間到大板,同回程就好..

CX 4月5日得 16:00PM 機有位..
回程 4 月 9 日得 10:05AM 機有位..
我媽咪話緊係唔選擇..

大宅

1家大小真係幾開心wor
咁你本身幾点機呀?
Oscar媽 寫道:
yinmandy,

我朋友都幫我問過其他航空公司..都冇位..
我剛剛打電話去 JAL "日航天地旅遊"問大板復活節未出..
應該要 1 月尾..

因為加兩個係我媽咪,DADDY..佢地話唔同航空公司唔緊要..
最緊要大家差唔多時間到大板,同回程就好..

CX 4月5日得 16:00PM 機有位..
回程 4 月 9 日得 10:05AM 機有位..
我媽咪話緊係唔選擇..

子爵府

yinmandy,

5/4 - 10:00 am
9/4 - 18:30 pm

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

今朝打左去cxholiday喇, 佢話, 9/4好"文"水wor! :-(
佢叫我一係改8/4返, 一係9/4早機返......... :-( :-(

子爵府

Charlotte_mom,

係呀!! cxholiday 5/4 得下午 16:00機
9/4 得早 10:00 機咋..

大宅

Oscar媽

哦..book到未呀
我book左hotel grand city同super hotel
各有各好...好難簡

:-|

子爵府

yinmandy,

酒店最緊要交通方便,你覺得邊間交通好 D ...
最好有機場巴士直達酒店..

大宅

Oscar媽

東口hotel grand city好 D熱鬧D
但我老公嫌冇早餐...激死

首頁
34567...12

尾頁

跳至