產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下大家覺得廣華好定威爾斯好呢 ?

如題

大宅

Re: 想問下大家覺得廣華好定威爾斯好呢 ?

有無人可以回應下呢 ?

男爵府

我個人應該差唔多
因為都係咁多大陸人.......
睇你近邊間
日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
2nd - 2008/05/16
3rd - 2009/06/09
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

公爵府

好媽媽勳章

睇你住邊區啦, 梗係近邊間就邊間啦!

大宅

粳係廣華啦, 威爾斯係重災區, 早掛有個女人係產房生左都冇人理 !
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

男爵府

其實睇下好唔好彩ja
我11月中係威院生
都唔係想像中咁恐怖
日曦 - 2006/11/18 02:29am(2.65kg)
2nd - 2008/05/16
3rd - 2009/06/09
4th - 2012/01/07 14:14pm (3.57kg)
4次懷孕 但只有2個出世, 沒能力帶到世上的, 媽咪沒有忘記, 你永遠在我心裡,懷念你們

伯爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

廣華產前檢查一定好過威院

大宅

我都係聽人話廣華比較好,所以我由屯門轉到廣華,不過,我唸到時要睇自己好唔好彩,遇唔遇到好嘅醫生或姑娘!

大宅

ellawyc 寫道:
睇你住邊區啦, 梗係近邊間就邊間啦!

agree!!!!! true and practical.

別墅

廣華的助產士好, 醫生就好講彩數, 有好有差, 威爾斯就唔清楚.

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

agree...最緊要睇自己好唔好彩。

eneri 寫道:
我都係聽人話廣華比較好,所以我由屯門轉到廣華,不過,我唸到時要睇自己好唔好彩,遇唔遇到好嘅醫生或姑娘!

大宅

我阿嫂第一胎係廣華生, 不過依家搬左去沙田住,所以心大心細去邊間做產檢同生囉.唔該哂大家的意見.

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

我11月中旬在廣華生了bb,覺得廣華服務一流,姑娘,嬸嬸very good, 至於醫生方面,每天只會見到幾分鐘,但感覺都很好,但因未在威院生過,真係無得比較

男爵府

廣華收爆左佢個limit就唔會再收, 咁會小人過PWH, PWH係唔會cut人既,你幾時去, 佢都照收你做產前, 同埋生

首頁

尾頁

跳至