跳至

首頁
56789...50

尾頁

大宅

Re: 澳門媽咪會 Part 11

月希,

:-( 原本答應你今朝mail返d相比你架. 我記得帶部相機, 唔記得帶條最重要既cabel.... 過唔到相比你添. 我今晚, 最遲明早一定mail比你架. sorry~~ 今朝出門好多野攞. 所以漏左.
另外, 你好返d未呢??

各位mammy, 我都要今晚或明天先mail返d相比你地啦.

侯爵府

melina

我都有幾張有boo boo架, 你有冇msn架?

大宅

gina,

no la. 我pm左我office 個mail比你. 你send來啦. office個mail box大好多

男爵府

早晨呀! 好凍呀~~~~

侯爵府

mlchong 寫道:
gina,

no la. 我pm左我office 個mail比你. 你send來啦. office個mail box大好多

yes, madam~ 即send~

大宅

小豬,

good morning. 凍凍地先似冬天架嘛.

大宅

stephenietam 寫道:
[quote]
mlchong 寫道:
gina,

yes, madam~ 即send~ [/quote]

呵呵... 我等你呀~

侯爵府

melina

send左啦, 兩封~~

大宅

GINA,

收到一封mail啦.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Ponla...琴晚就好d啦...差唔多完gathering時...我咪都比較活躍左d囉....之前我頭痛到想嘔...郁一郁都勁頭痛>_<

mlchong...咁今晚你會幾點send到比我?因我明天會返hk啦....今日我要up晒d相上網比大家睇..

係喎..gina...得閒on msn send相比我啦

別墅

hi 月希,
原來你昨天唔舒服, 我同希希遲到所以唔知, 你e+好d未呀?

別墅

Gina,
你d糖好好食, e+食緊, 希希唔食得, 由我代勞, 哈哈!

大宅

月希,

well, 今晚應該唔會太早send到比你架. 因為今晚我大學開x'mas party. 所以.. 未知時間架.
唔緊要啦. 其他人我自己send比佢地囉. 而你個d, 我點都會send比你架. 只係... 未把握到幾點囉.

侯爵府

Felizkitty 寫道:
Gina,
你d糖好好食, e+食緊, 希希唔食得, 由我代勞, 哈哈!

jessica

咁辛苦你啦~~ 係wor, pm左email比我未呀? 有相想send番比你~

侯爵府

melina

你收到埋第二封email未呀? ?-(

大宅

Jessica, Toby ,

你地都pm我你地個email address 啦. 我會send返相比你地架.

不過唔係今日.

大宅

stephenietam 寫道:
melina

你收到埋第二封email未呀? ?-(

未喎. 話時話啦, 個mail有幾大架??

侯爵府

melina

唔會好大呀, 我每封都係得2張相....

別墅

melina, gina,
please check PM ,
thanks

大宅

Jessica,

收到啦. thanks

首頁
56789...50

尾頁