意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92800

跳至
我買了bb的背心很平很靚,比

侯爵府

國民生產總值:20717

好媽媽勳章

我買了bb的背心很平很靚,比

湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

別墅

國民生產總值:538

Re: 我買了bb的背心很平很靚,比

venus228
好靚喎,邊道買ga?how much?
我都想買比我囡囡, size多唔多?

該用戶已被刪除

男爵府

國民生產總值:6636

好靚呀!!o係邊度買架?有咩size?買件比亞仔都好

侯爵府

好媽媽勳章

我係淘寶網買的,$16一件。超平!又靚!我好鍾意!
湊3個真係好辛苦!希望個個快高長大、身體健康![color=DarkOrchid]

男爵府

國民生產總值:6636

$16一件

民房

國民生產總值:19

甘平我都想買,請問喺邊處買呀

別墅

國民生產總值:504

我都想買呀.........可否給個網址我呀.謝

別墅

國民生產總值:504

我睇左個網啦.但唔係香港網.都買到的嗎

別墅

國民生產總值:538

去到個web-site搵o左好耐, 都搵唔倒件kitty背心
是用乜方法比$? hk$ or 人仔?

男爵府

國民生產總值:7205

賣家收你幾錢郵費呀? 我都啱啱買咗件衫, 郵費要$20, 辦匯款要$30手續費, 貨價$58===> TOTAL要$108, 買咗先發覺貴過香港買

侯爵府

好媽媽勳章

here web-site
我是直接匯款買的!用速遞到香港的。你們去看看!好像還有2件hello kitty

侯爵府

好媽媽勳章

我自已有大陸戶口,匯款不用手續費,運費就$30,1kg我還有買其他東西!如果要匯款收手續費不如在香港買還平!

別墅

國民生產總值:603

好媽媽勳章

幾靚喎!不過我覺得hello kitty是假的貨.但價錢好平,好抵!

侯爵府

好媽媽勳章

假又唔係假得好樣衰,$16一件背心仲要厚料就真係好抵!

複式洋房

國民生產總值:353

真係又靚又扺wor, 可否send 個website 比我呀?

大宅

國民生產總值:1787

我也在淘寶網買了Babecare仿Combi PA背帶,70元(不包郵),還有如下貨品

Babecare仿T-95 , 88元

Babecare仿K , 55元

Babecare 六合一 , 50元

大宅

國民生產總值:1765

即是無大陸戶口, 就要另加匯款手續費了, 想知從香港匯款要收多少錢手續費

男爵府

國民生產總值:7205

經銀行匯款大多數要收$100
yahoo有個seller專替人匯款就收$30

水晶宮

國民生產總值:65291

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

點解你地咁煩啦! 我去完果 website, 見佢地係可以用 VISA

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.