美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

旺角, 太子區有邊間美容院好

本人想在家附近找一間美容院, 手勢好, 清黑頭及按摩要好, 請各位提供意見, 多謝

別墅

Re: 旺角, 太子區有邊間美容院好

我有間響佐敦, , 佢地有oxyjet/skin master 做, 我久唔久會做一次, 效果一流!
http://hk.myblog.yahoo.com/sukiechan2000/

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

在那裡, 幾錢做一次

大宅

我係太子做facial,ok wor,$280一次,開course平d

老公,我愛你,我愛你,我愛老公; 我是老婆,我是老婆,我是你老婆。 [img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

大宅

我係太子做,大約百幾蚊一次,手勢好好,按摩肩頸一流.

大宅

2019新春慶豚圓

vicky603 寫道:
我係太子做,大約百幾蚊一次,手勢好好,按摩肩頸一流.

可唔可以pm俾我?

大宅

vicky603 : pls pm me . thanks!
http://tickers.baby-gaga.com/t/squsqucvi20051206_8_My+child+is+Man+Hei.png

大宅

已send給你們,佢唔hand sell架~

禁止訪問

民房

vicky603 : pls pm me . thanks!

子爵府

2019勳章

請問系吾系上樓,我做開個間太子上樓,彩光都系計番4千几六次,400蚊試做....

別墅

vicky603
Please pm me.
Many thanks.

首頁

尾頁

跳至