意見反饋
義工

產前產後 今日: 0|主題: 240880

一般去私家樹度頸皮要幾多$$?

大宅

國民生產總值:2476

一般去私家樹度頸皮要幾多$$?

Pretty Princess Petite Prince

複式洋房

國民生產總值:171

Re: 一般去私家樹度頸皮要幾多$$?

我今次$1200.

洋房

國民生產總值:366

上年係仁安 $1400

洋房

國民生產總值:343

Dr. Kung, around 1100

珍珠宮

國民生產總值:36143

我個醫生收1100+350診金

民房

國民生產總值:58

around HK$1200 ~ 1400....

別墅

國民生產總值:833

咩係度頸皮?

大宅

國民生產總值:2476

咁係咪度左頸皮就唔駛抽絨毛呀?
Pretty Princess Petite Prince

複式洋房

國民生產總值:464

點解唔去威記做, 好似是$950
ocscar既結果係高危e生先會建議你抽胎水, 抽完胎水個結果都係高危先再建議抽絨毛。

複式洋房

國民生產總值:189

我在私家做檢查時, 醫生有幫我度頸皮, 但佢無收我錢, 只係同平時一樣收檢查費咋, 我之後贊育去做唐氏就好似1300左右.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.