少年成長

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

親子照---送給女兒與自己的聖誕禮物

挑選了幾張遠景,好想與大家一起分享我的喜悅:

[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid220/pdabd21f1bcdbd10c684efd9e8a1f108f/ebad1ae1.jpg[/img]

[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid220/p8f25544bdc21f2646b9e87ba72612176/ebad1a63.jpg[/img]

[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid220/p253536eae9f957b4a5bddd5ec76533a8/ebad1031.jpg[/img]

[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid220/p244ed5242ffa4a0f87ede57e522d2d61/ebad0fdf.jpg[/img]

大宅

Re: 親子照---送給女兒與自己的聖誕禮物

So beautiful wor..
:-D :-D :-D

伯爵府

魅力王子

yes~so beauty~ i like

洋房

where you take the photo? And how much?

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

abbycheung,
我在元朗影架咋, 係有位好朋友義務幫我影的(佢本身係做攝影的), 我本來唔係期望好大, 始終自己都唔係18,22嘛, 可能因為無期望,所以見到影得咁靚,特別開心~~

我冇咩朋友, 都唔知拎比誰人看, 所以post 上來讓大家看看。

** 女人都喜歡被人讚嘛...我都不例外

abbycheung 寫道:
where you take the photo? And how much?

珍珠宮

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

水晶宮

好開心呀....剛收到朋友電話, 佢話我其中幾張相會放在一間扶貧機構的宣傳小冊子入面呀!

伯爵府

魅力王子

so happy~!
晴B媽 寫道:
好開心呀....剛收到朋友電話, 佢話我其中幾張相會放在一間扶貧機構的宣傳小冊子入面呀!

子爵府

Wa.....

D 相影得好靚.... 仲會登宣傳小冊子....

So good.....

水晶宮

2024年龍年勳章

好靚呀 !!!!!!
元朗都仲有咁靚的地方 ?! 人又靚, 景又襯. 正 !!
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

男爵府

真係好靚呀, 好自然 :mrgreen:

[/url]

別墅

好媽媽勳章

真係好靚,可唔可以介紹你朋友幫我地影呀?

大宅

第1張好靚

複式洋房

真係好靚呀∼∼第一張可以做大油畫∼ 掛係屋企..恨死人...

子爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

水晶宮

vitasoy,

唔好意思, 剛剛先見到呢個reply。我pm朋友個 e-mail比你直接問啦。

vitasoy 寫道:
真係好靚,可唔可以介紹你朋友幫我地影呀?

伯爵府

魅力王子

晴B媽
are u mind pm your friend email too?
thanks a lot~!

水晶宮

shah,

Pls check PM.

shah 寫道:
晴B媽
are u mind pm your friend email too?
thanks a lot~!

伯爵府

魅力王子

thanks~![quote]
晴B媽 寫道:
shah,

Pls check PM.

[quote]

禁止訪問

首頁