意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 71|主題: 127293

究竟請印印好定賓賓好???

複式洋房

國民生產總值:108

究竟請印印好定賓賓好???

已經試過二個印印,一個心地不好,表面有禮,服務,背後不服氣。我個仔唔喜歡佢! 另一個正白痴,都唔係做野! 休想我繼續請佢!!!!!明天就炒佢。

我幾個朋友剛請了工人,佢地全都請賓賓 ! 我現在考慮是否應改請賓賓!最少大家可以溝通到! (工作包括 照顧初生bb及3歲-返全日學,執屋,煮飯)

大家可否俾意見 !!!!!!

大宅

國民生產總值:3614

Re: 究竟請印印好定賓賓好???

i think bun bun better, yan yan really......

公爵府

國民生產總值:29168

2018復活節勳章 2018勳章 畀面勳章

Of course BUNBUN la, 印印真係好ng掂.
雖然間中都有好印.但似乎bunbun比率好d.
HIMMAMA3  男爵府

複式洋房

謝謝你們的意見,我唸真係應該改請賓賓!
但好多人話賓賓好巴閉! 而且好識得個人權益,所以好難攪。我怕搵了個《頂心頂肺》既就大鑊!!

男爵府

國民生產總值:5448

MUM識「管理」, 有「良好環境及條件」請賓賓好!
否則一樣好難攪.

after we move, my bun has her room and her own washroom, her performance is improved. 笑多0左, 對我都禮貌0左!
執著帶來痛苦、學習放下煩惱  

洋房

國民生產總值:50

same same & so so!
我現在的印印ok啦!

大宅

國民生產總值:3796

都唔係個個bun bun 都好, 我個bun bun 來了2個星期, 日日好似發夢甘, 叫佢做a, 佢就做a, 唔做多, 而且, 冇心肝!

我依家都有d擔心, 因為我今個星期五就生, 我都唔放心比個new born 比佢照顧, 都唔知會唔會唔見左我亞b.

複式洋房

為什麼D BUN BUN 都是這樣? 我就是因為不放心他們照顧bb,所以請家務助理照顧bb,夜晚自己照顧,仲慘過工人!

大宅

國民生產總值:4922

我諗請賓賓定印印都好睇彩數!
唔好o既賓賓有人講過,好o既印印亦試過有,真係睇番個工人本身o既o者!

別墅

國民生產總值:708

賓賓起碼信教(天主或基督)及受過教育,點都會好.印印來自貧窮的國家,突然來桓繁華世界,太多的誘惑她們一時會把持不住.所以要看她本人的本質.偷野的印印比偷野的賓賓多,正是這個原因.賓賓文化水平好的,她們古惑但都有個底線.(我家的是賓賓,我好滿意她的表現)以上純粹個人意見.
:wave: :pint:

子爵府

國民生產總值:10376

完全同意!
vinoo 寫道:
賓賓起碼信教(天主或基督)及受過教育,點都會好.印印來自貧窮的國家,突然來桓繁華世界,太多的誘惑她們一時會把持不住.所以要看她本人的本質.偷野的印印比偷野的賓賓多,正是這個原因.賓賓文化水平好的,她們古惑但都有個底線.(我家的是賓賓,我好滿意她的表現)以上純粹個人意見.

男爵府

國民生產總值:5276

我自己喜歡請bun bun,原因:

- bun bun識講、寫英文,容易d溝通,又懶學廣東話,屋企講私事無咁易比佢聽見。

- yan yan 信回教,怕生習慣同我地大不同。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.