跳至

首頁

尾頁

洋房

開刀醫生,有冇好介紹?

如果決定去私家醫院開刀生,"fung濧明醫生"做開刀手術好唔好?...請問有冇邊位醫生開刀手勢好? 又唔痛,又冇咩傷口見到,埋針又靚又指細??

別墅

Re: 開刀醫生,有冇好介紹?

I heard from most of my friends said that "Dr. Yuen Tak Ho" at Causeway Bay is good at 開刀. He is also my private doctor.

大宅

我係9月媽咪, 我是羅趙豐醫生開刀, 傷口好細. 佢在causeway bay. 手術費大約12000-13000(醫生費).
可在st paul 或養和生. 產檢大約400-500 一次. 希望幫到你la.

大宅

我都留意咗好嘅開刀醫生好耐,
而家考慮緊:
1: 李福謙 (養和/ canosar)
2: wan 鎮偉 (養和/ canosar/ 港安/法國)
3: 曾祥風 (仁安)

洋房

miumiu809

我睇fung澍明"醫生(元朗),佢都係註冊港安可以開刀,fung醫生話可以一月中先答佢book唔book位,叫我唔使擔心因為大把位! 但問題係,我都唔知fung醫生開刀手勢好唔好,而你介紹wan 鎮偉醫生都可以係港安做手術,我想要多d佢既資料,因為我都想去港安(地區方便我)

唔該

別墅

hello newbb2006,
想問下傷口有幾細左右呀??

Newbb2006 寫道:
我係9月媽咪, 我是羅趙豐醫生開刀, 傷口好細. 佢在causeway bay. 手術費大約12000-13000(醫生費).
可在st paul 或養和生. 產檢大約400-500 一次. 希望幫到你la.

首頁

尾頁

跳至