興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

人囉住部白色的game 是what??

請問係街啲人囉住部白色的game 係咩, how much 同埋可以係 where 買, 唔該

洋房

Re: 人囉住部白色的game 是what??

照你所形容的,,應該是nds呀..大約$1300

複式洋房

Nintendo
DS Lite

侯爵府

畀面勳章

maybe this :

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Oh, I have one too.....hehehehehe
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

洋房

你想買 ? NDS 任天堂適合女仔玩D, 我玩過煮飯game, 幾得意o架

別墅

請問XX反斗X賣這個價錢 $1579.7 OK 嗎?
大人男女都岩玩? 因為想買比老公玩嘅, 謝謝

洋房

NDS is better !!

首頁

尾頁

跳至