意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 17|主題: 124171

買到假野, 好激氣

男爵府

國民生產總值:5598

買到假野, 好激氣

上星期我買左大樽裝娥罹x英雪花膏, 藥房話係加左維他命e同舊裝一樣價錢, 我見有新產品咪試吓囉, 返到屋企試我覺得怪怪地, 跟住今日又走去同一間藥房買無維他命e(舊裝), 發覺真係好唔同, 打去代理問, 佢地話從來無出過什麼維他命e, 激死我, 即係個間藥房賣假野, 我一陣會攞番落去同佢地理論, 有無攪錯, 混水摸魚, 我上年都係係同一間藥房到買左樽細覺得好用先再幫襯佢買多樽, 頭尾呃左我百幾蚊, 真係離哂譜, 各位第時買娥罹x英雪花膏一定要睇清楚, 如果唔清楚就要打去問吓啦

男爵府

國民生產總值:8131

好媽媽勳章

Re: 買到假野, 好激氣

妳唔應該攞落去同佢地理論,係應該攞去海關先岩.

禁止訪問

國民生產總值:4163

男爵府

我問過代理商話真既樽底有英文拼出嚟既日交發音, 而紙盒上會有個雷射標籤, 你買個時真係要睇清睇楚, 無什麼維他命e無什麼新產品, 代理商話最好去萬x同臣x氐買, 佢地一定係正貨, 我再打過去海關係可以舉報既, 但礙於我有個bb跟身, 同埋我成日係個頭出現, 考慮清楚就無去舉報囉, 不過我都會post上嚟提醒吓各位媽咪小心d, 唔好俾d衰人有機可乖, 買野如是, 上網如是, 我同藥房個d衰人講, 可能佢有客驚我影響佢生意, 即刻拿拿林退番兩樽娥罹x英俾我, 仲係度兇我話我唔信就算, 係真係假大家心照啦, 都係個句我係唔會驚你嫁

瑪瑙宮

國民生產總值:134839

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Thanks for sharing!我知藥房多假野 通常都會去屈神士 or mannings 買

禁止訪問

國民生產總值:4163

男爵府

國民生產總值:6543

好媽媽勳章

?-(

複式洋房

國民生產總值:133

無良藥房

禁止訪問

國民生產總值:4960

大宅

國民生產總值:2324

大宅

國民生產總值:4068

我都試過買左假的西瓜霜, 噴一下已知係假的, 即刻掉走

男爵府

國民生產總值:8160

好彩知道係假野, 如果唔知又一直用落去, 都唔知點算.

大宅

國民生產總值:1266

係邊區? 可否透露奸商的名字?

大宅

國民生產總值:4471

好媽媽勳章

我一路都唔敢係藥房買

男爵府

柴灣小西灣商場一樓喜x藥房, 個層得一間又賣中藥又賣屋企用品野嫁咋, 大家小心!! 小心!!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.