美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我發現有商場賣假野!!!!

我發現有商場賣假野!!!!
寶林新都地 1 & 3期 ~ 有好多賣衫商店裡面賣假 Agnes B & Vivienne Westwood 袋, 因為本人有開online shop 都有賣 Agnes B 等牌子.. 我刻意睇佢地d袋 价錢約 4xxup.., 手工好差, 希望大家唔好貪平而有金錢損失..

男爵府

Re: 我發現有商場賣假野!!!!

我都試過喺屯門市廣場中招, 買咗個假beams boy, 只係比真嘢平$100, 佢話係日本水貨所以咁平, 點知係假嘢, 我知係假就冇用個袋, 過唔到自己嗰關, 寧願用冇牌子都唔想用假嘢

大宅

我見佢有Agnes B袋, 我咪睇下賣幾$做下資料收集, 點知走近個袋越睇越假, 跟住行多2間又係禁.. 好心係大型場商開鋪就唔好賣假野la... 我入貨價$都可以買到佢2個~~~~~~?

別墅

report to Agnes B or 海關 lar

珍珠宮

so I also don't believe those boutiques which sell real goods!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

其實大家見到or 發現有商場賣假野, 都應該留言比其他人知..

大宅

首頁

尾頁

跳至