跳至

首頁

尾頁

大宅

有無比 BB 望鏡見吓自己 ?

我老媽子同 99 分別都話唔好喎, 我 B 就來 4 個月, 幾時先照得!?

ps: 我靜雞雞試過, 我 B 見倒自己會好好奇同興奮,反應好得意好搞笑!

複式洋房

Re: 有無比 BB 望鏡見吓自己 ?

日日照,天天照, 阿B好开心(梗是拉,咁靓仔)
愿全天下的人都幸福快乐http://photos.yahoo.com/yan.yan_1688澔b [20/8月出世3.6kg ]  [满月4.72kg]  [两个月5.94kg]    [三个月6.67kg]  [四个月7kg] :-D晞彤[29/12/07出世3.55KG][满月4.59KG][两个月5.55][四个月6.5]

大宅

有呀~屋企度鐵摺係鏡面黎架,
我成日抱佢去照,佢會好好奇,
點解媽咪抱住一個bb又抱住我呢?heehee~

VI-VI 寫道:
我老媽子同 99 分別都話唔好喎, 我 B 就來 4 個月, 幾時先照得!?

ps: 我靜雞雞試過, 我 B 見倒自己會好好奇同興奮,反應好得意好搞笑!

大宅

我個女最鐘意照鏡,我同佢响塊鏡度玩,佢會笑到卡卡聲∼∼
以前d人夠話瞓著覺唔好映相,會”攝”走魂魄啦,迷信野黎啫,諗真d其實好好笑
見到bb瞓得咁香甜,點可以唔映底佢

男爵府

一照鏡卡樂B都係會笑到卡卡聲架! 我地還教埋佢認識自己的五官添!
d 人來醫院探d初生bb,都勁影相啦!

大宅

真羡慕你們的bb, 我囡囡照鏡時,
個樣呆呆的, 望住都沒有什麼反應!!
(但用相機就會笑), 佢係咪有d唔正常

伯爵府

我地得閒冇事都抱小DINO照鏡, 第一次照佢冇咩反應, 但後來佢就好好奇咁住塊鏡, 又會咯咯聲, 又會望下鏡入面既我同真身既我, 又係度笑, 唔知佢係咪以為自己有2個mami呢

大宅

傻啦!點會唔正常啫∼
個個人都有唔同性格啦,佢望住相機識笑咪叻叻囉
你係咪8月媽咪?
Jamie826 寫道:
真羡慕你們的bb, 我囡囡照鏡時,
個樣呆呆的, 望住都沒有什麼反應!!
(但用相機就會笑), 佢係咪有d唔正常

大宅

係吖! 我囡囡8月26日出世, 請多多指教

大宅

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 爸B勳章

有呀!比佢照鏡阿b心情不知幾靚..有時佢勁哭的時候一照到自己咁醜怪就會唔哭..但係我塊鏡係洗手間..

男爵府

yan801022 寫道:
有呀!比佢照鏡阿b心情不知幾靚..有時佢勁哭的時候一照到自己咁醜怪就會唔哭..但係我塊鏡係洗手間..

咦~ 咁咪有辦法止喊囉~

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

ricebb 寫道:
[quote]

咦~ 咁咪有辦法止喊囉~ [/quote]

哈哈, 呢個方法幾好喎!!!

複式洋房

laiyuen 寫道:
[quote]
ricebb 寫道:
[quote]

咦~ 咁咪有辦法止喊囉~ [/quote]

哈哈, 呢個方法幾好喎!!! [/quote]
好好方法添,抱着啊B照镜拉近D时,他还会紧张到眯埋只眼,唔知是不是怕撞到镜入面果位小兄弟呢
愿全天下的人都幸福快乐http://photos.yahoo.com/yan.yan_1688澔b [20/8月出世3.6kg ]  [满月4.72kg]  [两个月5.94kg]    [三个月6.67kg]  [四个月7kg] :-D晞彤[29/12/07出世3.55KG][满月4.59KG][两个月5.55][四个月6.5]

大宅

yan801022,
me too la.....
Anson 好"好奇" look架.幾攪笑架!!!

別墅

點解憫澄望住塊鏡成碌木咁,唔知佢係咪聰明到知到O個塊只係一塊鏡,所以完全唔覺得出奇?咁樣我好無引個WU. :-|

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我臭b會笑到卡卡聲ka!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我bb有要會笑到卡卡聲 ^ ^

shingwai 寫道:
我臭b會笑到卡卡聲ka!

大宅

我海澄都係住塊鏡成碌木咁咋, 唔通叫亞澄都係咁既

Joey_Au 寫道:
點解憫澄望住塊鏡成碌木咁,唔知佢係咪聰明到知到O個塊只係一塊鏡,所以完全唔覺得出奇?咁樣我好無引個WU. :-|

複式洋房

你好!!! 我媽咪話唔好比bb照鏡喎!!! 佢話bb照鏡會un皮! :tongue: :tongue: :tongue: 不過係佢講之前我已經同bb照過好多次啦!(太遲咯! :-( :-( :-(),之 後,當然係仲有照啦!因為晴晴對住塊鏡嗰陣實在太好笑啦! 佢初頭會好奇怪咁望住,跟住就响度傻笑!>_<∼∼∼∼唔照都照咗咯!un皮就un皮啦!!!                                    PS:唔知係咪真既呢???
老公仔I LOVE YOU !!! 晴晴I LOVE YOU TOO!!! [img align=left]http://my.so-net.net.tw/petitpois/msn/emotion/365/Emotion_036526_9c_WWW_CAKE_IDV_TW.gif[/img]

別墅

我都想知照鏡會否真是un皮D, 因為我個奶奶又係這樣講.
不過我估未別, 除非個BB太細膽, 而客親!

首頁

尾頁

跳至