嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

多唔多 bb 打完肺炎鍊球菌針之後出疹??

有出疹o既,d 疹出左幾耐
頭先打去惠氏問,佢話有可能 1-2 weeks
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!
該用戶已被刪除

Re: 多唔多 bb 打完肺炎鍊球菌針之後出疹??

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

BB由4個月大起打, 打晒4針了, 每針 $780

次次都冇出疹

男爵府

我亞B都打曬, 無出疹wor

珍珠宮

Platinum
我囡 2歲,係打惠氏個隻針!!
另外,唔係惠氏個隻係平好多,不過,我問過醫生呢隻唔係咁適合小朋友,唔係產生到咁多抗體,好可能過幾年要再打
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

首頁

尾頁

跳至