意見反饋
義工
[2006年] 兩個月嘅bb身高係幾多?

大宅

國民生產總值:1949

兩個月嘅bb身高係幾多?

我bb剛剛喺健康院度身高, 依家兩個月有60cm, 姑娘話算高, 你地bb又身高幾多?

複式洋房

國民生產總值:227

Re: 兩個月嘅bb身高係幾多?

我BB16/10/2006出世, 而家57CM

大宅

國民生產總值:2407

我BB11/10/2006出世,今日見醫生度到59CM/5.6kg!

禁止訪問

國民生產總值:8419

別墅

國民生產總值:562

BB 31/10 出生 , 現在58 cm 高, 5.33 kg

大宅

國民生產總值:1949

咦, 大家都差唔多喎! 唔通大家嘅bb都係高佬? 緊係依家d奶粉營養好頂啦! 定係依家d bb嘅平均高度提升咗呢? ?-(

男爵府

國民生產總值:5986

我個bb係10/8出世.昨日去度係60高,重係5.53.

複式洋房

國民生產總值:256

10月4日出世,今日度o左60cm,13.6磅

別墅

國民生產總值:951

我個bb係4/10出世.7/12去度高係60cm,重係5.8kg

複式洋房

國民生產總值:219

我阿b喺健康院度身高, 兩個月有60cm。
http://hk.myblog.yahoo.com/houron-beautifullife

複式洋房

國民生產總值:309

my bb girl born on 11Oct, birth weight:3.34kg, first month 4.08kg, 2nd month 4.72kg, height only 57.5cm....M size baby :cry:

男爵府

國民生產總值:8651

今天去健康院打針並度身高, 兩個月有57.5cm。似乎好多bb都有60cm, 大個女一定係高妹/高佬

Deslyn,

我囡囡同你個b女同一日出世 (11 Oct), 佢出世時係細碼b (2.825kg), 現在體重有5kg屬中碼 baby girl. , 宜家食緊媽媽奶, 咁你個家吓b食人 奶or 奶粉??
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

複式洋房

國民生產總值:309

paltiBB,
my bb girl now having breast milk.....how frequent u feed ur bb? For me, every 3-4 hr, it depends on her...
I will go to MCH next Tues

複式洋房

國民生產總值:236

B.B.Lam 寫道:
我bb剛剛喺健康院度身高, 依家兩個月有60cm, 姑娘話算高, 你地bb又身高幾多?

My baby birth on 21 Oct
27 Dec also have 60cm height

大宅

國民生產總值:1076

my bb girl born on 28 Oct, birth weight:2.66kg, first month 3.75kg, 2nd month 5.45kg, height only 60cm....

大宅

國民生產總值:1220

我阿仔得 58.5 cm 咋....

子爵府

國民生產總值:14163

好媽媽勳章

我個仔10月17號出世,
2個月多d果時62cm,6.17kg

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.