自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

聖誕邊樹食自助餐好?

要帶埋兩個細路去,有好介紹嗎?

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 夏天玩到顛 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

Re: 聖誕邊樹食自助餐好?

Tsim Sha Tsui - Todai Free for the child under 5 years old.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你想食午餐or 晚餐呀??

複式洋房

係呀, 我已經book咗Todai, 佢話6~12歲收小童價, 我全家人連親戚有兩個3~5歲小孩, 及1個11歲的, 今年去Todai 就平好多, 因為其他酒店是3~11歲收小童價。
我之前去Todai食過幾次lunch, 喜歡它的口味較大眾化, 熱食及甜品都好適合香港人口味, 但就唔好期望有生蠔, 高質素的魚生或海鮮。反正我啲親戚及小孩都唔食生嘢, Todai就適合我

stepsum 寫道:
Tsim Sha Tsui - Todai Free for the child under 5 years old.

伯爵府

魅力王子

i also want book Todai,aready full or no?
thanks...

琥珀宮

香港世紀酒店午餐12 yrs old以下係free

伯爵府

魅力王子

can u tell me their tel or website?
thanks a lot~
appleyuen 寫道:

琥珀宮

shah

sorry,咁遲先覆你
香港世紀酒店Tel:25988888

apple
shah 寫道:
can u tell me their tel or website?
thanks a lot~[quote]
appleyuen 寫道:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至