跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 生第一胎的媽咪, 你地老公有冇送禮物比你地呀?

noddybanana 寫道:
有禮物收0既媽咪真係好呀~

不過好采仲有個仔0者

同你一樣……咩都冇但一見到囝囝,就覺得好滿足

別墅

生之後就冇送, 但生之前買咗部NDS比我係屋企解悶囉! 都算係噤, 佢平時咩都唔送架!

別墅

無送野呀, 佢話....bb咪係禮物囉..
反而麻麻和奶奶送左唔少野, 真係算係咁囉

大宅

咁都有個老公果邊0既人送左隻金ring,但老公送會開心0的

剛剛生完阿仔時都冇諗過呢個''禮物問題''...因為有仔萬事足
但阿仔而家8個半月喇就突然諗起,點解生仔咁辛苦,老公冇野送畀自己就覺得好失望 ......
都有同佢提過幾次,但每次都講完就算,冇心肝.....我又唔係要0的咩名貴野,講心0者........ :-( :-( 慘

[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

伯爵府

我老公有問我想要甚麼禮物,但我還沒有想到,應該是沒有時間去想,因湊女湊到傻啦

複式洋房

我老公送左個手機比我, 加多隻omega錶!!!

民房

我老公都係送左部手提電話比我, 不過其實我想要隻卡地亞錶多d呀

民房

老公話個仔係他送俾我的禮物,仲話這五年都會係呢份禮物!

大宅

baby191106,
咁都得
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

複式洋房

複式洋房

你就好LA!

大宅

嘩, 你就好啦, 你老公咁闊綽, 我都係因為生日,老公先買禮物俾我咋 ! 真係羨慕死人 ! 

misil 寫道:
我老公送左個手機比我, 加多隻omega錶!!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

cspc7,

你老公送部nds比你解悶,我老公就哮我醫院時,就送部比自己解悶喎,因探病時間只有夜晚5-8,所以其他時間佢無人陪就要玩! 真係咁都得,幾好藉口!!

baby191106,

我調番轉,因我老公遲bb出世日期好爭一個月,所以老公問我佢今年有乜生日禮物時,我就話送個bb比佢,仲要係已幫佢照顧1個月,有Q嘜保證,試無問題先送比佢,兼係一份最少對住18年禮物。

慳番,唔洗諗,送禮比男人真係諗到頭都大埋!

伯爵府

我老公送左粒1卡鑽介比我,佢好鐘意送鑽石比我,有耳環,鏈咀,但我很少戴,亦唔多鍾意戴,因我很粗魯,怕要就住就住

大宅

哈哈~~~我收到部新手提電話!!另外加埋一張卡,係任我

複式洋房

我老公送左礸石介子比我@佢話見我生得咁辛苦o獲
[img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD8/211611/211667.46018547.95812.jpg[/img] [img align=right]http://www.fx-word.com/img1/20070121/1169379182S.gif[/img]

首頁

尾頁

跳至