自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 你地用緊咩牌子數碼相機??

Canon

大宅

Sony

子爵府

我用pentax!
第1年:壞1次
第2年:壞2次
第3年:壞4次

維修費有保養,整了成$2000幾,壞到連底板都要換!

仲有,整完=無整!

部相機宜家只可用濕電/電芯(只可影2張),廠話整好喎!

保養話無乎!我部機廢架!

間廠好cheap架!我話部機咁樣,點用?佢話可以用濕電ok喎!

乾電壞,叫我自已搵証明壞喎!我係去整機喎! ?-( 要自已搵証明?

總之唔掂呀!

好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

男爵府

畀面勳章

之前用pentax S40...影相好靚...可惜mon細...e+打落冷宮...暑假特登買咗部Sony-T30去日本...3吋mon...好靚!

伯爵府

Kodak但d電唔襟用, 想換
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)

男爵府

CASIO

子爵府

醒目開學勳章

casio

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Pentax 賓得

大宅

Sony...but most of the people said Canon is very good.

男爵府

casio

大宅

me too
BearBear2000 寫道:
Canon

大宅

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

KEOROR 寫道:
me too [quote]
BearBear2000 寫道:
Canon
[/quote]

me 3

大宅

CANON IXUS 65
我問過豐澤、百老匯d sales 二口同聲話買相機 CANON 就最好,我買CANON IXUS 65 因貪佢機身細方便我隨身帶,隨時都可以幫我仔仔影到相(我平均每日都影20-30張),同埋有3吋 monitor (睇都無咁倦),我買$2380,送2張1 GB咭、2 鋰電、三腳格、相機袋

大宅

用緊CASIO,
都唔係好好用,
唔開閃光燈又影得唔靚,
影夜影又難影,
又CIM 檔.........
攪到我頭都大埋
☆以上純屬本人立場☆

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

1部canon...
1部Fujifilm F30....

F30影d相好靚o架

男爵府

Panasonic Lumix FX01

民房

nikon

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Handy就用Fujifilm F11
大機就用 KMD5 & D7

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

侯爵府

canon
我家有隻曳曳豬

大宅

用過Fujifilm,Canon,Nikon,最近幾鍾意Fujifilm o個部FinePix F31 fd
   咪.......咪.......咪.......

首頁

尾頁

跳至