意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 155|主題: 124153

邊隻Eye Cream 好用?

大宅

國民生產總值:3131

邊隻Eye Cream 好用?

我黑眼圈較深,又有眼袋,我試過好Estee Lauder, Lancome, Neutrogena, Orbis, Shu Umera, Clarins, 好似都差不多,請問你哋用邊一隻牌子?
We live by faith, not by sight............

男爵府

國民生產總值:9041

Re: 邊隻Eye Cream 好用?

Neo strata的bionic eye cream 都幾好用呀!我用了一星期,眼袋緊左,黑眼圈亦淡了少許,試下啦!

大宅

我係皮膚科醫生見過這隻牌子,係邊度有得賣?

csk家長jj 寫道:
Neo strata的bionic eye cream 都幾好用呀!我用了一星期,眼袋緊左,黑眼圈亦淡了少許,試下啦!
We live by faith, not by sight............

複式洋房

國民生產總值:115

Neo Strata隻bionic eye cream 好多人買嫁

有興趣去看下:
http://shopping.eherbsclinic.com/index.php?sp=&p=6&cat2=11&cat1=6&cat0=10&id=20&cat1=6&cat0=10&new=&s=abb6e45796aa97604650f54e1999db0f&lang=big5

專業醫生,公司資料:
http://www.eherbsclinic.com/cn/clinic.htm

大宅

國民生產總值:1976

上星期去tst-lane crawford買smashbox's 化妝品, 買完嘢後, 個sales姐姐叫我去 "sco" 個counter 取 sample.
我試咗它的eyecream, 用後感覺好smooth, 潤但不greasy
唔錯, 應該會去買來用 (美國產品)
www.scocare.com (more info)

男爵府

國民生產總值:9041

我叫BK一個會員幫我買,佢賣比我$330。

大宅

謝謝各位的意見。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.