跳至

首頁

尾頁

大宅

好唔開心!!!

前幾晚訓覺果陣唔覺意見倒老公上網睇D美腿圖片,好唔開心 好hurt......自己係床偷偷咁喊但係無比佢知:cry:,因為自從有左BB之後只係做左三次,我知佢都忍得好辛苦,佢好驚整親BB,又怕整痛我,所以好多時都等我唔係屋企自己攪掂....我知佢咁樣都係為左我同BB,但係見倒佢睇人地D美腿,自己依加咁肥,真係好唔開心,你地老公有無睇呢D咁既野???

複式洋房

Re: 好唔開心!!!

你唔好咁諗啦~男人睇依d野,都算係好正常啫~
係屋企淨淨雞搞掂,總好過係o係出面搞掂啦~
我自從有左之後,我同老公一次都冇做過 其實都冇乜野既,佢都係擔心整親bb啫~~
豬婆~你唔好唔開心呀~記住我地既心情係會直接咁影響bb既心情架~知冇~?!?!

男爵府

係呀,我都係有左之後都冇行埋過喇,因為佢怕整親我,其實我好感動至真,所以就算佢睇呢d我都唔怪佢,因為佢地真係有需要,所以佢唔係出去搞3搞4,我都ok喇~大家互相體諒下.

大宅

其實我覺得睇下美腿都ok呀, 佢地都有佢地既需要架嘛, 我有左之後都有試過同老公行埋, 但個感覺始終都唔係咁好, 佢知我唔係咁想, 佢都會忍住, 其實一個正常男人, 無左性生活咁耐, 都真係好有佢既需要架, 如果佢只係上網睇下美腿既, 我覺得可以理解囉...

子爵府

其實小冊子上有教授懷孕期可以用的體位,你地有冇試下?如果真係痛先stop都ok~
我同老公都有keep住親密接觸~仲會一齊睇咸片
另外,你可以幫佢用手 / 口滿足佢呀~
男人都會好high

伯爵府

好媽媽勳章

有咩好喊? 咁佢驚整親BB同埋你受傷丫嘛, 咁佢都係出於愛謢你地既心, 我都耐唔耐問老公有無搵五姑娘架
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

大宅

唔使唔開心喎, 男人睇呢d野都好正常之嘛, 就算唔係有左佢都會睇, 唔好為左呢d野而唔開心啦

別墅

我老公都有睇卡通4仔,我當唔知囉,唔使唔開心喎,我
.認住我呀,我會告僱主的.

公爵府

唔好喊啦, 男人都驚會整親你同BB, 佢地都有需要. 佢地上網看, 好過出去啦..... 互相體諒啦

男爵府

唔駛唔開心...男人有生理需要好正常, 如果佢完全唔理你同bb o既安全, 一定要同你做, 你咪仲擔心同唔開心...
我有左之後, 都有同老公行埋, 不過比以前少好多...差唔多一個月先一次...有時佢知我擔心會整親bb, 佢都會提議用五姑娘就算啦...萬一做做下, 穿水咁點算呢?

大宅

多謝你地開解....唔知點解 , 平時知佢睇四仔解決反而無咁既感覺 , 但果晚見倒佢睇D美腿圖好似覺得佢係我面前睇第二個女人咁 , 況且....美腿...我不嬲都無 , 可能因為咁先唔開心

大宅

我其實都遇到呢個問題, 雖然知道呢d野係正常, 但仍有不開心的感覺.........

別墅

唔好唔開心,我隻c6都有ga,不過以為我唔知... ....

依+一星可能得1次左右,少左好多... ...

放心la....個原理就似我地就係大長今,專

大宅

唔好唔開心啦.每個人都會有需要.好似我老公咁佢有時都會親我唔係屋企買咸書返屋企睇.不過我就覺得冇所謂.有時我仲會講笑笑下佢添.佢都係驚整親個b同埋你姐.我老公都會架.我有左之後都仲有行埋.不過就好小.佢忍唔到個時就會同我講想要.問我得唔得.但係佢都會就住就住.其實佢都好慘架.但係佢知道呢個係佢責任.就算幾辛苦佢都要忍落去.何況仲有3個幾月.個b就出世.大家既心情就開心好多架啦!
佢知你唔開心佢亦都會.同埋2最緊要既係.你唔開心.個b都會架.

珍珠宮

2024年龍年勳章

我地2公婆成日一齊睇, 有左之後我無乜點睇, 老公睇我仲響佢隔離溫書添, 無咩之麻.
希望每天開心渡過 ;-)

首頁

尾頁

跳至