自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 好開心呀~~~~今日成功LUR到老公買左部MELODY衣車俾我玩~~~~ :-)

基本上佢除左個外殼係melody外,佢裡面d零件都係正式衣車既零件黎,爛左可以去衣車舖度配番架~~~!!!

不過個腳踏真係好兒戲,條電線真係好幼,我都驚會似d燈籠咁玩幾日條電線會斷... 希望吾會啦...我真係好鐘意部衣車吖嘛~~~~
LILY媽咪 寫道:
[quote]
米妮~~minnie 寫道:
好靚呀.......[quote]
JAY媽 寫道:
[/quote]

真係車到衫, 咁攪野. [/quote]
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

男爵府

Re: 好開心呀~~~~今日成功LUR到老公買左部MELODY衣車俾我玩~~~~ :-)

穿珠機我可能未必買( 今日我都有上反斗城網頁睇過架~~~)...但係部織冷(布)機响反斗城無得賣...家下我仲考慮緊買吾買...但真係好吸引~~~
小俊希 寫道:
jay媽:
您想買My Melody靚靚穿珠機
玩具反斗城做星卡會員價呀~~~

SKN# 67865
原價 (每件) : $135.90
星卡會員價(每件) : $109.9
老公VOICEMAIL 1 2 3 愛是恆久忍耐又有恩慈,愛是不嫉妒不自誇不張狂,不作害羞的事,不求自己益處,不輕易發怒,不計算人的惡,不喜歡不義,只喜歡真理,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐,愛是永不止息

男爵府

咁正~~???我咁大個女都係第一次買番呢d小朋友玩具俾自己玩咋~~~~ 噚晚我老公幫我整部衣車整整下佢都忍吾住笑左出黎,話老婆(我)咁大個走黎買埋哂d bb女玩具俾自己玩~~~~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 真失禮!
小魚兒正正 寫道:
哈哈我有時都買玩具

男爵府

嘻好多時買玩具比仔仔or姪仔姪女都係我玩先.......
我早幾日重買左部thomas的貼紙機玩

[

男爵府

:mrgreen: 咁正~~~~部貼紙機好吾好玩呀?話時話我成日陪個仔去睇玩具,都見到部貼紙機,但就吾知d貼紙質素好吾好,我驚又係玩吾到咋!

今晚上完布料堂,今堂教紡織布d結構~!搞到我又心郁想買埋部melody織布機黎玩...等我聽日逛下玩具舖先~~~~
小魚兒正正 寫道:
嘻好多時買玩具比仔仔or姪仔姪女都係我玩先.......
我早幾日重買左部thomas的貼紙機玩

子爵府

唔知kitty有冇出車衣機呢?如果有就好喇,可以送俾朋友做聖誕禮物,
thomas貼紙機我都想買呀,依家千色店thomas仲有8折添呀,好似$79.9咋,

複式洋房

JAY媽:

我今日睇報紙老吉melody織布機買$99.9
您好快d去睇睇啦~~
記得再叫老公比$$$$$$$!!!!!!

大宅

靚呀,我都叫老公買比我做聖誕gift
老吉 係咩
小俊希 寫道:
JAY媽:

您好快d去睇睇啦~~

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有出啊,不過都幾貴,差不多400
abu_cheung 寫道:
唔知kitty有冇出車衣機呢?如果有就好喇,可以送俾朋友做聖誕禮物,
thomas貼紙機我都想買呀,依家千色店thomas仲有8折添呀,好似$79.9咋,

大宅

好媽媽勳章

嘩!好正呀.邊度買嫁
快樂可人兒
:-DResults:

複式洋房

嘩~真係替妳開心呀 好Q呀!
~~MELODY衣車~I Like

男爵府

:-( 野~~~~我又手快快又响千色店買左喇~~~又買貴人地十蚊咁多~~~~ :-( :-( :-(

不過就算我去老吉度買,車費來回都差吾多要十蚊啦... :mrgreen: 算數啦,吾買都買左咯... 今鋪係自己俾錢~~~ 我仲順手買左個十蚊織冷頸巾'城堡',早幾年响女人街花園街街邊檔好興賣嗰d呢~~~都幾易織,不過就真係織到手指都痛埋~~~ 吾知幾時至織得完呢~~~~

C火~~~~今暈我又做左織女(婆)添!太多玩具玩,呢次真係玩吾哂~~~~( 部MELODY織布機仲未開封玩呀~~~我仲玩緊嗰舊十蚊織冷頸巾城堡!)
小俊希 寫道:
JAY媽:

您好快d去睇睇啦~~

男爵府

[size=xx-large]老吉=吉之島
Amybeauty 寫道:
靚呀,我都叫老公買比我做聖誕gift
老吉 係咩 [quote]
小俊希 寫道:
JAY媽:

您好快d去睇睇啦~~
[/quote]

男爵府

:-( 我衣車同織布機都係响千色店度買~~~買貴人地好多呀!!!大家千祈咪幫襯!!! :evil: :evil: :evil:

衣車可以响反斗城度買會平D.

織布機响老吉(吉之島)度有得賣架喇~~~~

[size=x-large]各位準織女靚太,記得'啦'埋老公去指定地點度買喇~~~~醒目喇~~~千祈咪好似我咁笨呀~~~~
ir9974 寫道:
嘩!好正呀.邊度買嫁

男爵府

KITTY貓D野一定貴架啦!鬼叫咁多女仔鐘意咩~~~~

早半年前FENDER電結他出左HELLO KITTY電結他同電結他揹帶都好鬼靚架!!!!衰在我吾鐘意KITTY貓,如果佢出MELODY電結他,我仲吾仆倒去買~~~~!!!

Candy1022 寫道:
有出啊,不過都幾貴,差不多400

別墅

這種衣車只能當玩具,玩玩下,車是車到,但你要佢來車衫就唔掂,而且小衣車,車兩車就會壞,壞了比幾百元出來找人修理,你整唔整好,真正用來車衫,你就知點都要賣部大衣車來車才行,除非你是玩玩下的來車,抱著慢工出細貨的心態了,否則若你是有心常常車嘢,時不時車下衫,做下枕頭床單之類的就買部大的家用衣車了

侯爵府

好媽媽勳章

I bought it also!
BUT I DON"T KNOW HOW TO PLAY! :-(
Can anyone help!
[img align=right][/img]

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

百零蚊邊駛LUR老公買呀, 妳老公錫妳就真.
yeeli 寫道:
嘩好靚靚,我又要老公買比我,我又要玩呀,JAY媽係咪真係用到架,我3歲以上玩得.

首頁

尾頁

跳至