產前產後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問開刀生bb幾時可以食薑醋同雞酒呢?

如題

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

Re: 請問開刀生bb幾時可以食薑醋同雞酒呢?

我都想知呀!
          You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

禁止訪問

大宅

agree, 我奶奶同產前講座啲姑娘都係咁講

稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

民房

My anty said after 100 days woh (if caesar)!

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

媽媽話惡露清晒就可以食, 一般人6-12日會清晒, 不過有d人成個月先清晒。

大宅

我過左一個月才食, 因驚傷口發炎, 只記得生完之後差不多一個月餐餐豬肉....好悶......
至於雞酒我就一個月後, 因為雞好燥, 食完口(龍)痛, 燉烏雞就無問題......

首頁

尾頁

跳至