跳至

首頁

尾頁

大宅

DEC 24,06 平安日,聖誕BB派對.

想玩多一個PARTY, 但未知有冇人參加, 若人太少,可能取消,
原來很多人 DEC 24 都唔得閒.

聖誕BB派對
-----------

日期: 2006年12月24日
時間: 3:00-4:00PM 暫定, 若人多才改為3:00-5:00PM
地點: 柏麗灣會所宴會廳
(之後可到會所內的寶寶樂園,這裹十分大的,BB 可自由玩, 它們剛剛在12月中重新裝修完畢 )
內容: 集體遊戲, 唱歌, 交換禮物, 大合照....等
注意: 家長要為每位 BB 準備一份大約HKD30禮物,
BB衣服以(紅,綠,白)色為主, 增加聖誕氣氛.
費用: 每成人HKD25.(包場租,會所入場費,飲品,小食)
BB免費
交通: 柏麗灣是無煙城市,不能駛私家車進入,
可在葵芳,青衣地鐵站,有專用小巴到達,
荃灣西(西鐵站)旁,在碼頭乘船.
專用小巴或乘船.大約10多分鐘可到達.

若參加,請給我盡早回覆, THANKS. 聖誕快樂.......

---------------------------------------
1. amylo22 (2a1b)

眼曾見,耳曾聽,清楚在聖經記明,主耶穌我救主真奇妙

別墅

Re: DEC 24,06 平安日,聖誕BB派對.

AmyLo22 寫道:
想玩多一個PARTY, 但未知有冇人參加, 若人太少,可能取消,
原來很多人 DEC 24 都唔得閒.

聖誕BB派對
-----------

日期: 2006年12月24日
時間: 3:00-4:00PM 暫定, 若人多才改為3:00-5:00PM
地點: 柏麗灣會所宴會廳
(之後可到會所內的寶寶樂園,這裹十分大的,BB 可自由玩, 它們剛剛在12月中重新裝修完畢 )
內容: 集體遊戲, 唱歌, 交換禮物, 大合照....等
注意: 家長要為每位 BB 準備一份大約HKD30禮物,
BB衣服以(紅,綠,白)色為主, 增加聖誕氣氛.
費用: 每成人HKD25.(包場租,會所入場費,飲品,小食)
BB免費
交通: 柏麗灣是無煙城市,不能駛私家車進入,
可在葵芳,青衣地鐵站,有專用小巴到達,
荃灣西(西鐵站)旁,在碼頭乘船.
專用小巴或乘船.大約10多分鐘可到達.

若參加,請給我盡早回覆, THANKS. 聖誕快樂.......

---------------------------------------
2. ma...mi (2a1b)

大宅

我另有朋友也參加, 因我要12/17 覆會所 BOOK 1 OR 2 HRS, 若人不多便決定BOOK 1 HR, 留多D$買小食飲品,

3. pollytang (2a 1 b) (my friend)
4. tong (1a 1b) (my friend)

複式洋房

Amylo22,
咁近又有Party, 請加埋我玩啦.

chingching2005 (2a1b)

thanks

www.vrs-hk.com

大宅

Yes, I hope to play, play,play....... in Christmas
welcome

AmyLo22 寫道:
我另有朋友也參加, 因我要12/17 覆會所 BOOK 1 OR 2 HRS, 若人不多便決定BOOK 1 HR, 留多D$買小食飲品,

3. pollytang (2a 1 b) (my friend)
5. chingching2005 (2a1b)

男爵府

Ha...ha...ha....

當日係結婚週年紀念日, 0吾去lu.

大宅

moondream3003

好浪漫呀,
今次唔得閒,下次再一起玩...

大宅

我都好想去, 不過太遠............ :cry:

大宅

Hi, Hellomimi

WELCOME, 我漏了說中環有船到柏麗灣, 方便些嗎, 果度好舒服架, 寶寶樂園好大,好玩架....... 哈哈

別墅

AmyLo22 寫道:

6. PaulineVin (2a2b)

AmyLo22:
見你係呢個topic留言,即係BB好番好多,都放心D.你咁熱心幫小朋友安排咁多活動,我地一家都來捧吓場.

男爵府

AmyLo22,

覺得你好勁 , 短時間可以攪到2個Party, 不過好可惜, 24號囡囡都有Party 不能參加, 希望妳日後搞多d, 呢類既型活動, 等我有機會參加~
歡迎進入2隻小妖既世界~

http://hk.myblog.yahoo.com/carmenma99

別墅

AmyLo22,

唔好意思, 個日早上係婆婆度...可能趕唔切~~~~~~

多謝你~

大宅

AmyLo22 寫道:
Hi, Hellomimi

WELCOME, 我漏了說中環有船到柏麗灣, 方便些嗎, 果度好舒服架, 寶寶樂園好大,好玩架....... 哈哈

中環去柏麗灣要幾耐? 我住將軍澳呀! 你上次攪係將軍澳廣場(17/12)我溜哂口水呀~ 不過我果日又唔得閑 :-( :-( :-(

大宅

Pauline Vin,

welcome. 本來我也沒有想過攪bb活動的,怕唔識, 但我bb平日只是留待家中對著工人,屋企樓下又冇小朋友,大人都唔多, 便帶他join 了 playgroup, 大約 HKD100/2 hrs, 但只是地方大,很多玩具,有一班小朋友玩, 小小茶點, 沒有學什麼的, 負責的那 miss 很易做的, 只是巡視1.5多hrs,一起唱五六隻歌,便落堂了, 我有些朋友也說不值, 但我也沒有為什麼的,只想有小朋友一齊玩. 所以便很想有多些活動, bb之間模仿學習, 媽咪之間也多些交流, 以及0305 媽媽會好像越來越少交流, 只剩下一頁, 呀,會否遲D沒有了0305 媽媽會,便大件事了.希望日後我們有不同的媽咪也攪下聚會,

Carmen99, 99yuen,

下次再玩過......

Hellomimi112,

中環去柏麗好像也是10多-20分鐘, 不過你在將軍澳來,我估 mtr到葵芳, 轉專線巴士 (大約15分鐘便到了),這較方便.

複式洋房

Hi Amy,
Do U remember me??
我都想join 24號果個聖誕BB派對,遲唔遲呀?
到時你可以比你bb d影樓相我睇呀!!

大宅

Amy,

多謝你有咁既心去維繫我地一班0305媽咪,亦希望各位媽咪都能珍惜這個緣份.

我都發覺這幾排冇乜媽咪上黎傾吓計,溝通一下.我諗好多媽咪都好忙呢!有陣時上黎都會冇人,隔兩三日先得嗰一個留言.我諗再過多一排,都會好似其他媽咪會一樣,只係得返幾個留言.

24/12我都好想去丫!但hubby話太遠,而且晴晴節目已經安排得好密,所以唔想晴晴太辛苦呢!

希望你地當日玩得開心d la!

祝大家聖誕快樂!!!!

複式洋房

Hi Amy,
我個心都好想join架! 不過......實在太遠啦! 最重要係上奏我book 咗 studio 影相, 下奏津津一定要"訓教", 唔訓就會發脾氣, 所以我都係 join 唔到.
你地玩得開心d 啦!!!
下次再一齊玩過.

別墅

tobygin888 & nganga:
我hubby都話好遠.不過見我兩個仔都係鍾意瞓天橋底多過番屋企,所以先至肯陪我去到咁遠.
希望下次見到你地.

tobygin888 寫道:
Hi Amy,
我個心都好想join架! 不過......實在太遠啦! 最重要係上奏我book 咗 studio 影相, 下奏津津一定要"訓教", 唔訓就會發脾氣, 所以我都係 join 唔到.
你地玩得開心d 啦!!!
下次再一齊玩過.

大宅

Sorry呀~ Amy,
我諗左好耐, 都係唔去lu~ 真係太遠喇~ 我驚阿仔途中扭計. 其實我真係好想帶阿仔去同咁多小朋友玩....
希望下次再有機會啦~~

大宅

ZaiZai

welcome, welcome, 是否1a1b or 2a1b?

6. PaulineVin (2a2b)
7. ZaiZai (2a1b)

Hellomimi112, tobygin888, nganga:

唔緊要啦,下次再一齊玩過, 其實我老公都覺得柏麗很遠, 但因這裹很舒服, 我媽媽說現在寶寶樂園重開了,我便更加想快些去玩玩,

首頁

尾頁

跳至