家事百科

跳至

首頁

尾頁

別墅

沖涼缸唔去水,已放通渠佬都唔得,有乜方法?

我浴室個地去水位,同浴缸的去水位是同一條候落. 但浴缸去水位塞得好緊要,沖花灑放水只需三秒就已經水浸,沖完涼要等二十分鐘左右先去得晒D水.
已放過幾次通渠佬,但都唔得.
請問有乜方法可攪攪佢呢?
謝謝!!
成長的代價,就是家人一個一個地離我而去嗎? 長大,正是越來越多的痛苦與孤寂. 他們的離開叫我心痛... 我永遠記得,他們給我的就是一生中最好的東西。

別墅

Re: 沖涼缸唔去水,已放通渠佬都唔得,有乜方法?

up
請指教!!
成長的代價,就是家人一個一個地離我而去嗎? 長大,正是越來越多的痛苦與孤寂. 他們的離開叫我心痛... 我永遠記得,他們給我的就是一生中最好的東西。

大宅

可以試下用壓縮空氣通渠泵,或者有效.

大宅

用氫氧化鈉試下,化工原料店有得買

伯爵府

搵人通....

唔係整穿樓下既浴室....第日如果有流水入妳數

整番人地既天花仲重皮 :wink: :wink:

別墅

收到,我通一通唔得就找人黎通啦,
唔該晒你地各位!!Thx!!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題