跳至
[2007年] 急!!!

首頁

尾頁

複式洋房

急!!!

近日肚皮好痕,之前有用肚旼膏,唔知係唔係敏感,家陣都無用,有日真係頂唔住要睇醫生,醫生話是可能係敏感,有開藥同搽藥膏,不過醫生話隻藥膏有濾固醇,叫我食咗藥先睇吓點,如果唔得先用藥膏,不過我有食同搽,但係都好痕,我見到個肚皮有啲一達達紅咗及一點點紅,你哋有冇人試過同我一樣.
豬BB

大宅

Re: 急!!!

annchau1234
妳試下去書局買(茶花籽油),搽肚可以止癢幾好,我都用了幾支

禁止訪問

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我用緊一隻 Elemis 幾好的油, 我而家35週+++ touchwood 都無肚紋, 仲好滋潤, 可當body lotion用! 佢有日本茶花子油成份.係joyce beauty 有得賣!!Elemis 好出名, 唔係太貴, 一枝400 元 可用足一個孕期加生完...

[url=http://www.timetospa.com/product.asp?catalog%5Fname=TimeToSpaCatalog&category%5Fname=143&product%5Fid=00763&arentOid=118]click here[/url]

複式洋房

hi我係10月媽媽,唔好彩係臨生前一星期,先有肚紋出現幾唔抵呀

首頁

尾頁

跳至