跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 麥玲玲豬年運程話0608BB有皮膚問題.

swkmc 寫道:
我個b食雪印思敏兒, 佢睇左幾次醫生, 比左d 1%類固順, 搽完會好好, 不過好似薄左d皮膚, 過一個星期又出返, 如事者不停循環.....聽人講可以轉能恩...好似會改善, 我都想試下轉, 不過宜家煩找人湊b, 都未有時間理呢個問題...
felicityfun, 你又有工人問題呀?

swkmc :

我個b都係食緊雪印思敏兒, 請問下你有冇打算在6個月時轉奶粉呀?
:lol:

大宅

2019勳章

其實我想轉好耐la,不過每次想轉就有人送奶粉過來...每次我都叫d親戚唔好買, 每次都買....6個月的時候, 點都要轉wor..轉思敏兒2號...如果我個b塊面/手腳再濕疹. 可能會轉能恩, 因為上次個醫生recommend..
ckp 寫道:
[quote]
swkmc 寫道:
我個b食雪印思敏兒, 佢睇左幾次醫生, 比左d 1%類固順, 搽完會好好, 不過好似薄左d皮膚, 過一個星期又出返, 如事者不停循環.....聽人講可以轉能恩...好似會改善, 我都想試下轉, 不過宜家煩找人湊b, 都未有時間理呢個問題...
felicityfun, 你又有工人問題呀?

swkmc :

我個b都係食緊雪印思敏兒, 請問下你有冇打算在6個月時轉奶粉呀?[/quote]

大宅

2019勳章

felicityfun,
都唔係嚇你la,如果識既真係"jak'洗d...老人家係錫工人d ga, 不過我覺得如果已經請左, o甘你唯有比d下馬威佢la 我經過一次, 我都明白唔可以太過無所謂, 有d野都要分清楚...不過我都覺如果有老爺奶奶幫手睇睇d工人,佢地會無o甘大膽....

大宅

swkmc :

我想轉A+ , 知吾知係咪這樣去轉奶粉, 第1天轉新奶粉一餐, 第2天轉新奶粉二餐, 第3天轉新奶粉三餐...........

大宅

2019勳章

係呀, 要逐餐轉, 我諗around 1個星期可以轉晒....
ckp 寫道:

swkmc :

我想轉A+ , 知吾知係咪這樣去轉奶粉, 第1天轉新奶粉一餐, 第2天轉新奶粉二餐, 第3天轉新奶粉三餐...........

大宅

swkmc 寫道:
係呀, 要逐餐轉, 我諗around 1個星期可以轉晒....[quote]
ckp 寫道:

swkmc :

[/quote]

thanks!

首頁

尾頁

跳至