自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

新演員,新面孔,
好睇過一d大明星主演既垃圾戲

如有留言,請主動直接PM我, 唔好叫我先PM你.  你PM我, 我多數會覆, 但就好少主動發PM比人

侯爵府

引用:新演員,新面孔,好睇過一d大明星主演既垃

原帖由 cj712644 於 13-08-24 發表
新演員,新面孔,
好睇過一d大明星主演既垃圾戲
多唔多人睇?

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:狂舞派,好好睇!

我都覺得好好睇,故事構思好好,舞蹈精彩,
係BK都推介左兩次,不過冇人睬我

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 cj712644 的帖子

應該唔錯

大宅

回覆:Minor 的帖子

我個女好鐘意跳舞,諗住同佢去睇!

wcpcelia    發表於 13-8-24 20:49

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想搵日去睇早場!!!

大宅

引用:Quote:原帖由+cj712644+於+13-08-24+發表新

原帖由 bk2013 於 13-08-24 發表
多唔多人睇?
好多人睇呀
第一行都坐滿
8月8上畫既,原來都做左好耐

如有留言,請主動直接PM我, 唔好叫我先PM你.  你PM我, 我多數會覆, 但就好少主動發PM比人

大宅

引用:我個女好鐘意跳舞,諗住同佢去睇! +

原帖由 霖霖B媽咪 於 13-08-24 發表
我個女好鐘意跳舞,諗住同佢去睇!
好勵志,任何年紀都岩睇!

大宅

引用:我都覺得好好睇,故事構思好好,舞蹈精彩,

原帖由 小木偶媽咪 於 13-08-24 發表
我都覺得好好睇,故事構思好好,舞蹈精彩,
係BK都推介左兩次,不過冇人睬我

...
同意!故事好勵志,有d感動位,又有好多笑位,無冷場!

大宅

我聽日睇

大宅

引用:我聽日睇

原帖由 mlbabymum 於 13-08-24 發表
我聽日睇
我仔唔中意跳舞既,佢睇完之後都話想睇第二次

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+mlbabymum+於+13-08-24+發表

我仔唔中意跳舞既,佢睇完之後都話想睇第二次
我同老公睇完,我地唔係跳舞人,但我都想睇多次,
之後過左幾日我地再睇另一大熱戲〜激戰,睇其他會員勁讚,唔係唔好睇,
不過睇完我倆異口同聲覺得狂舞派好睇好多。
係一個低成本電影,冇明星,但主角演出好自然,笑位又好笑,故事結局有驚喜,
總之係近年我睇過的最高水準電影。

大宅

引用:Quote:原帖由+cj712644+於+13-08-24+發表我

我同老公睇完,我地唔係跳舞人,但我都想睇多次,
之後過左幾日我地再睇另一大熱戲〜激戰,睇其他會員勁讚 ...
聽講狂舞派都唔算低成本戲,投資都用左五百幾萬,但票房暫時都係3百幾萬,仲未回本喎,可能宣傳唔夠啦,我都係朋友介紹我睇,我先知有呢套咁既戲。

我自己本身好中意跳舞既,之前又學過下太極,所以我睇呢套戲時好有代入感。

侯爵府

唔知6歲小朋友啱唔啱睇呢?我勁想睇,但湊住個囡唔知佢睇唔睇得

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都好想睇呀。。。。。

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+小木偶媽咪+於+13-08-24+發表

聽講狂舞派都唔算低成本戲,投資都用左五百幾萬,但票房暫時都係3百幾萬,仲未回本喎,可能宣傳唔夠啦,我 ...
希望班小朋友加油,開拍第二集or更多呢類電影,話時話香港咁多咩咩歌唱比賽,著重聽覺享受,點解唔攪多d跳舞,街舞呢d視覺享受的節目呢?有好多後生仔女都好鐘意,人地唔鐘意唱歌,鐘意跳舞都係同一樣有益身心,正經活動,香港實在漠視左呢班年青人,可惜

子爵府

之前睇左trailer,好吸引,但未睇,希望个上緊啦!

珍珠宮

引用:唔知6歲小朋友啱唔啱睇呢?我勁想睇,但湊

原帖由 lovelyliz 於 13-08-24 發表
唔知6歲小朋友啱唔啱睇呢?我勁想睇,但湊住個囡唔知佢睇唔睇得
我覺得唔得,有少許粗口

大宅

引用:Quote:原帖由+cj712644+於+13-08-24+發表聽

希望班小朋友加油,開拍第二集or更多呢類電影,話時話香港咁多咩咩歌唱比賽,著重聽覺享受,點解唔攪多d跳 ...
你講得好岩呀!

香港真係缺乏呢類型題材既電影,其實跳舞真係好有益,心身健康既運動。

戲內年青人個個都做得好好,好自然唔做作,希望佢地繼續努力加油,香港電影業新力軍

大宅

引用:Quote:原帖由+lovelyliz+於+13-08-24+發表

我覺得唔得,有少許粗口
印象中好似得一句粗口

首頁

尾頁

跳至