嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人試過食"蜂膠"呢?

仔仔有鼻敏感, 見到廣告話"蜂膠"好. 唔知道有無人試過, work 唔work?

別墅

Re: 有無人試過食"蜂膠"呢?

我自己試過, 覺得效果幾好. 我有鼻敏感, 每朝一起身就流鼻水, 而且我係好容易傷風, 最慘之前無做野, 無公司醫療claim, 睇醫生睇到我破產呀.

老公在佢公司攞咗樽"蜂膠"比我試, 因為係sell去日本, 所以我諗應該幾好, 入口日本野好嚴架, "百寧蚊"樽, ok la.
我見健x坊有d牌子賣成$800樽呀. 依家好明顯好少傷風及流少咗鼻水.

由唔係貴, 不妨一試呀.

複式洋房

happytogether,
想問你食緊邊隻牌子呀? 可唔可以pm比我呀? thanks!

大宅

HappyTogether
可唔可以都pm 埋details比我?

大宅

me too

2A 寫道:
HappyTogether
可唔可以都pm 埋details比我?

伯爵府

以下五大高危雌激素食品,最容易令小朋友食了出現性早熟情況,各位愛囝囡的父母要留意!1.雞,特別雞頸(少吃) 2.蜂王漿和蜂膠丸(不可吃) 3.大豆丸(不可吃) 4.雪蛤膏(不可吃) 5.蟹(少吃).

大宅

死啦,我個仔12歲,有嚴重鼻敏感,我買左俾佢食,我重俾我個女食左一排添,唔怪得呢排覺得佢個胸脹左少少。

我個女而家10歲,早一年覺得個女有早熟傾向,已經唔俾佢食雞,佢見阿哥食蜂膠,佢又話要食,我想食左皮膚好的,咪俾佢食囉,點知出事添。

話時話,我自己都有時,呢排個胸都成日有脹住脹住的感覺,唔知關唔關蜂膠事呢?

其實個sales sell我的時候,我已經問佢有無荷爾蒙,佢話無,我先買,重買左好幾盒添!

咁到底邊個先可以食蜂膠呢?

洋房

我的同事話食咗皮膚好咗喎~

大宅

咁即係大人先食得?

別墅

近幾個月開始試食...通常作病喉嚨痛食2-3次(早晚各2粒)就好番...萬試萬靈!!! 比着以前我會痛幾日不特止...重會變成傷風咳病1-2個星期至好...但平時冇病冇痛就唔食!

而家我見自己食得好, 所以決定長期食...正所謂預防勝於治療!

如果怕抗生素...可以買d外國品牌有信用d嘅...

別墅

mamakam 寫道:
近幾個月開始試食...通常作病喉嚨痛食2-3次(早晚各2粒)就好番...萬試萬靈!!! 比着以前我會痛幾日不特止...重會變成傷風咳病1-2個星期至好...但平時冇病冇痛就唔食!

而家我見自己食得好, 所以決定長期食...正所謂預防勝於治療!

如果怕抗生素...可以買d外國品牌有信用d嘅...

oh sorry...我係指雌激素唔係抗生素!!!

首頁

尾頁

跳至