跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 8月mami加油站之part 4 ~ *0*

deborahk,

今日似乎無乜夜班同事wor
定係唔夠夜呢?

男爵府

嘩~ 過晒2000 post, 等我去開個新part先~

開左啦:

8月mami加油站之part 5 ~ *0*

大宅

kimmiechiu,

係你啦,因為爸爸做左相中人,揾唔到亞媽你,你比email我呀,係哩,我同你都係官塘友播

你都想要我們的合照(d111j), many thanks!
婷婷件冷衫好靚呀!

大宅

deborahk,
係呀,我都係官塘友.....my e-mail : [email protected]

大宅

kwankwanho,

我又係唔記得,特別有好多人就更加tim,睇番d相,你囡囡應該好有斤兩哦,而家幾重呀,我婷婷聽日去見醫生,可以磅重,o個道係用電子磅,必準.

[quote]
我都有同你影相嫁!
各位mami, 你哋睇吓有沒份, 我只記得BB同MA MA個樣, 你哋個BK名我都唔係個個記得喎 ?-(
有卡樂B, ricebb, chanhcmama,豬仔太太,layon,irisfung,
Miffy-miffy,盈琳
Click Here - 17 Dec Fun Fun Party

男爵府

deborahk,
你仲係呢到,去

大宅

stellawf,
lee幾日好busy,今日先坐定定溫書,send左, 睇mail呀

[quote]
各位,我都想要所有同"洋蔥頭"(肇言仔新花名)影嘅相,唔該send比我呀

大宅

kathylam82,
woo,tks,你是否係"會景"買,我上星期去搵,都搵唔到你話"得一間bb野買"o個間,因為商場入面有好多間賣bb野wor

大宅

happydino,
呢度A+係有奶粉同奶水.奶水一can can,好似花奶咁packing,用一比一開水調,未用個d放落雪櫃,用的時候就坐熱支奶就飲得.

happydino 寫道:
奶水 [quote]
ctbaby 寫道:
fion-mama,
係呀,尿片係香港用緊大王,而家仲未搵到隻啱心水的尿片.奶粉由Enfamil A+奶粉轉奶水.

大宅

rubytse,
唔掂,最後阿女係大喊既.

rubytse 寫道:
ctbaby,

掂唔掂架?

[quote]
ctbaby 寫道:

未呀,c6湊緊.
[/quote]

男爵府

deborahk 寫道:
kathylam82,
woo,tks,你是否係"會景"買,我上星期去搵,都搵唔到你話"得一間bb野買"o個間,因為商場入面有好多間賣bb野wor

[quote]
呢個牌字呀!

http://www.bibidada.com/shop/images/Richell%20-%20Teether%20(Pink).jpg

http://www.bibidada.com/shop/images/Richell%20-%20Teether%20(Orange).jpg

http://www.bibidada.com/shop/images/Richell%20-%20Teether%20(Blue).jpg
[/quote]

我記得喺呢個Richell牌子喺Babyoutlet同護協都有得買, 約$23個

大宅

無辦法啦,影相wor,梗係鬆jang啦sip位啦.

rubytse 寫道:
wa..豆豆都好勁wor
2個b 好似夾到迫一迫咁
豆豆一手放係fiona-mama膊頭度 ~

[quote]
deborahk 寫道:
如果我無估錯,唔露面既lee位梗係fiona-mama啦,嘩!估唔到你詩詩詩文文,臂力驚人

[quote]
你睇下喇!

[/quote]

首頁

尾頁

跳至