跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 8月mami加油站之part 4 ~ *0*

chrisitne,

呵呵~嬌唔嬌俏呢?

chrisitne 寫道:
Kathy:

豆豆著粉红色好正豆。

大宅

cola_la,

你實在太睇得起我喇!呵呵~

cola_la 寫道:
Kathy諗諗下我以前有個friend都叫kathy, 加菲小姐, 唔知點解我無法把你和她連在一起想,老是把你同陳慧琳連在一起想, 剛才叫錯你做kally添. 不好意思, 老是發白日夢.

複式洋房

今日珈珈4個月生日啦。

別墅

今日珈珈4個月生日啦。

大宅

我黎報到喇!!

kathy,

好鬼忙, 所以無黎chat囉, 係呢,,,你上次話你買a+幾多錢哇. 唔知大批訂會唔會平d呢??

複式洋房

ssuzne,

我僑僑都係大碼B, 但係邊到可以check到97%條線

ssuzne 寫道:
等我琳琳都報到先, 我宜家食緊肥仔奶粉 S26, 三個半月女仔已經有成 16 磅 係大碼 B 女, 响 97% 條線. Mon-Fri : North Point / Sat&Sun : Tai Kok Tsui

別墅

ssuzne

S26係肥仔奶粉嚟呀?會唔會好熱氣?

大宅

珈珈happy birthday!

今日珈珈4個月生日啦。

別墅

Kimmychu & sizrachel

我女女8月4日出世, 係早產, 而家都係得12磅, 好羨慕你o地個BB咁重, 我女女食緊A+, 但我又心郁郁想轉日本森永比佢, 你o地比d意見我lah~
[imghttp://img407.imageshack.us/img407/268/clipboarduk8.png[/img]

大宅

felicityfun,

$161, 問左觀塘間藥房啦~佢話買幾多都一樣=____="

felicityfun 寫道:
我黎報到喇!!

kathy,

好鬼忙, 所以無黎chat囉, 係呢,,,你上次話你買a+幾多錢哇. 唔知大批訂會唔會平d呢??

大宅

BabyMelody,

你囡囡食緊果隻A+已經係肥b奶粉喇喎~
0的便便靚唔靚丫?如果ok唔需要幫佢轉架,
因為轉奶粉都會影響到bb既腸胃,
除非係大便有問題啦,咁就要考慮喇!

BabyMelody 寫道:
Kimmychu & sizrachel

我女女8月4日出世, 係早產, 而家都係得12磅, 好羨慕你o地個BB咁重, 我女女食緊A+, 但我又心郁郁想轉日本森永比佢, 你o地比d意見我lah~

大宅

我想問下大家, WHY 過左2千就要轉新PART呢?? 係唔係CHAT得多, BK有禮物送??

大宅

kathy,

你估我地統計完再向美贊臣訂十幾甘箱會唔會平D呢?? 之前有朋友搵姑娘訂過130蚊一罐咋, 不過都只系幫我訂過一次ONLY :-( :-(

大宅

嘩~130罐抵到爛喎~

felicityfun 寫道:
kathy,

你估我地統計完再向美贊臣訂十幾甘箱會唔會平D呢?? 之前有朋友搵姑娘訂過130蚊一罐咋, 不過都只系幫我訂過一次ONLY :-( :-(

大宅

BABYMELODY,

食食下做咩要轉WOR, 我之前同哥哥換左3次奶奶都比醫生嬲, 問我做咩要轉奶粉WOR. 除非無大便就要了解一下奶粉係唔係有問題, 如果無咩特別就唔好轉黎轉去喇.

關於日本奶粉你有無睇今期忽然一周呀???

男爵府

chrisitne,
珈珈4個月生日快樂
諗諗吓原來肇言仔平安夜都係4個月生日

sizrachel,
肇言仔都係食A+

子爵府

我都報到先

大宅