美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地覺得邊隻水份mask最好用

gel / cream / 紙都可以

別墅

Re: 你地覺得邊隻水份mask最好用

ARTISTRY的深層保濕mask~正!

大宅

ARTISTRY?
可否介紹一下? 幾錢&點正法?

子爵府

SWISS BALANCE

大宅

sothys Hydrating Mask $380/50ml

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Origins Drink Up and Avene
[url][/url]

大宅

lancome... :-P

別墅

littlefatc9 寫道:
ARTISTRY?
可否介紹一下? 幾錢&點正法?

我上次去學刮痧美容~用既產品都係artistry~學完之後就用左隻深層保濕mask~個導師叫我地搽多d~成塊面都係白色~但係過左一陣~有d平時比較乾既位係feel到扯緊dmask入皮膚~好快白色既mask就變得淺色左~過左10-15分鐘就洗臉~睇同摸到d皮膚一d都唔dry~

另外因為做左刮痧美容~d皮膚變得透左同有彈性左~

因為我有vip價錢,所以唔算貴~$166/100ml~
如果想買既~我可以幫你買~到時pm我~^^

同埋佢有產品滿意保証~如果有瑕疵或未能提供預期效能都可以退貨或者換貨~

大宅

2019新春慶豚圓

丹堤蓮香保濕面膜
係台灣出架,$4一塊又好用!

民房

美樂家既水果保濕面膜
最近天氣比較冷了~所以我也更頻繁的使用-面膜-來加強-保濕,苺果-面膜-是一種只要敷10分鐘就可以讓肌膚快速水嫩的聖品,裡面含有頂級天然莓果精萃:草莓、藍莓、蔓樾莓水果纖維,補充超豐富護膚精華。高效保濕醣醛酸、乳油木、植物舒緩精華。這些成分都是薈萃天然,
可以給肌膚最自然、清新的感受。非常適合忙碌的現代人在晨間或是洗完澡後,給自己做個最棒的肌膚SPA,讓妳的臉部肌膚也可以吃水果喔~每次我在使用時,都還可以碰觸到水果纖維呢!!那種感覺好像現搾的一樣,非常的新鮮原味,忙了一天,花一些時間呵護自己的臉,真是一種享受~
臉部肌膚一般可以在晚上睡前的時候做去角質或是深層潔淨,再敷上-保濕-面膜,如此一來可以讓肌膚更容易吸收養分、加強-保濕, 比出面平好多,效果明顯好多,而且就算開左都好,只要唔鐘意就可以係60日內100%退番錢, 有興趣可以PM我代買因為我有七折

男爵府

我就會晚晚敷origin的 drink up,沖涼時敷,慳好多時間。另外,如m前面色唔好,我就會用neutrogena,唔算貴,中價啦,我仲會去卓悅買,平d添。
該用戶已被刪除

禁止訪問

大宅

ARTISTRY 我知道即是amway既產品
至於nuskin既水份mask我都用緊,都唔錯
平時會用nuskin 、neutrogena
之前用過avene都幾好
就係想睇下各位sister既意見,因為想搵隻更加好既

大宅

Avene

子爵府

想問大家avene在邊到買到??
我買開果間執左

複式洋房

尖沙咀美麗華商場有一間

子爵府

Guerlain Hydratant Moisturizing Mask

別墅

刮痧美容即係同臉部按摩~
好處係1.改善眼部浮腫, 黑眼圈
2.加速血液循環

大宅

Valmont's renewing pack,
SCO's soothing mask

首頁

尾頁

跳至