二手市場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Hi walkbe ,請回覆我!

請pm地址給我,好讓我安心d。

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: Hi walkbe ,請回覆我!

walkbe=pekkle7788
大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

reego
Thanks!

我想解決問題,請不要嬲我。 :-( :-( :-(
你識佢,可否叫佢pm我,唔好唔理我呀~~

伯爵府

2024勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

sorry!我唔識佢!無交換過野!我發現這兩個好多相似地方,應該係同一人!我有時和其他媽咪寄失野,都怕

大帽山下某條村落黃色的小屋,住有羊爸爸ammy、羊媽媽sandy、羊哥哥reego、羊細佬ricky!

大宅

請問發生咗咩事呀?
如果照reego所講, walkbe = pekkle7788的話, 我之前同個佢(pekkle7788)交易過架, 都好順利.

http://www.ziq.com/z/f_l/3/7/%E8%81%96%E8%AA%95%E5%BF%AB%E6%A8%82%21%21.gif

伯爵府

師奶:
我問

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

reego
唔該你!

Hi MsFriendly
交換kitty吊飾出左事,唔想爭論誰對誰錯,只想盡快解決問題。

Hi walkbe
無論如何,請pm地址給我,好讓我盡快寄快。

洋房

要不要咁急找我,地址已pm 你,你可寄給我la ,thank
我最近忙沒時間check pm 呀!

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

我12月8日已寄出KITTY,現在都未有回應OR入錢,
'Hi walkbe ,請回覆我!'
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

佢唔會走我$12呀, 再開a/c 賣啲嘢.....
:cry:
大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

首頁

尾頁

跳至