爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我訂左架 A 仔
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 育兒性格勳章 想生BB熱投 熱血金章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

A仔型D ....

大宅

回覆:directabc 的帖子

A

複式洋房

我揸緊 A, 有同事揸 B, 視乎你想要乜。
兩架車定位唔同, B 好家庭車, 高身, 空間大, 置物空間多。

A 就跑款, 空間同 B 冇得比, spec兩架差唔多一樣

複式洋房

回覆:a class or b class benz better?!

人高,載家人,有BB車,必選B class

複式洋房

drummer666 發表於 13-8-26 17:10
人高,載家人,有BB車,必選B class

又未必既.

我揸 a - class 都有用 car seat

係車唔到家人... 不過 b 仔裝左 car seat都係坐得 4 個

複式洋房

引用:Quote:drummer666+發表於+13-8-26+17:10+人

原帖由 DaS-6 於 13-08-27 發表
又未必既.

我揸 a - class 都有用 car seat
裝Car seat當然預左4個人,A class我180高司機位頂頭,尾箱真係勁細,外型無錯A class比較有跑味

複式洋房

回覆:directabc 的帖子

A-Class=型格

B-Class=穩重

題外話: 我老公揀咗CLA250

首頁

尾頁

跳至