自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

和記寬頻上網 10M 每個月$98.90 平唔平呀???

合約18個月, 每月$178 有8個唔駛交 , 平均 $98 , 唔知扺唔扺呢 , 有沒有人用緊重扺D , 請介紹一下

謝謝
:-)  :-P

大宅

Re: 和記寬頻上網 10M 每個月$98.90 平唔平呀???

hi PIGPIGMA

妳係和記現有客戶定係全新客戶? 呢個 pakcage 算係唔錯架啦!

大宅

Re: 和記寬頻上網 10M 每個月$98.90 平唔平呀???

我係現有客戶, 就來合約到期 , 想問下有冇優惠
mody 寫道:
hi PIGPIGMA

妳係和記現有客戶定係全新客戶? 呢個 pakcage 算係唔錯架啦!

禁止訪問

複式洋房

點解我平均要138
PIGPIGMA 寫道:
合約18個月, 每月$178 有8個唔駛交 , 平均 $98 , 唔知扺唔扺呢 , 有沒有人用緊重扺D , 請介紹一下

謝謝

大宅

網上行 , 一個月幾多錢 有冇優惠 ???
PrettyMa 寫道:
千祈唔好用和記,如果唔係谷到你一肚氣,平嘢未必好,我用咗6个月都轉返用網上行。

大宅

hi PIGPIGMA

請問妳用開個 plan 平均一個月幾多錢? 簽幾耐?

PIGPIGMA 寫道:
我係現有客戶, 就來合約到期 , 想問下有冇優惠

洋房

PIGPIGMA,

你有無睇垃圾和記家居電話的主題發表,和同PrettyMa一樣主張不要幫趁佢,實行抵制佢,你想中招就去啦!!
:pint: :-P

大宅

$178 18個月約,9個月免費,平均$89,用左4年都無問題,所以再續約!

首頁

尾頁

跳至