母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

囝囝18個月大,決定停泵奶啦!!!

大宅

Re: 囝囝18個月大,決定停泵奶啦!!!

餵人奶真係有d拍拖的感覺........好甜蜜.......
但是知道唔再餵.......就會有種若即若離的感覺
到真係唔餵的時候....就會好懷念仲有此情只待成追憶的感覺

我想講咩呀?????
講到餵人奶係d好感性的事情....哈哈...我傻了.....
....牛飲牛奶, 羊飲羊奶, 人飲人奶.....最正常不過的事..

但是yvonne你真係好勁呀.....可以維持18個月.....

珍珠宮

yvonne

唔泵一樣可以維持,繼續努力!

此情只待成追憶 好句 我就可以加埋"祇是當時已惘然"
生左囡囡,我覺得自己搵番初戀 好想好大力咀佢 係唔係有 d 變態
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

webjen,

我同你一樣咁變態.....無計啦.....因為囡囡係我心上人呀...

該用戶已被刪除

男爵府

yvonne,

18個月一啲都唔少嘢喎!

我都覺得同個仔好似拍拖咁. 呢一年黎我對住子進講 "i love u" 多過十年來我對住我老公講既總數呀!!! 總有呀, 我無端端都會咀下佢, 我都未試過咁對我老公.

男爵府

"Y_Y"-yvonne:

努力呀!

傻瓜Hayes 係我倆公婆的第三者

我成日捉實佢, 全身逐部份咀咀咀...哈哈...一樣好狼死 & 變態
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!
該用戶已被刪除

大宅

yvonne,

需然我已經停了一個月有多! 如不是佢夜晚瞓得唔好! 我都會keep住喂! 停pump時都有唔捨得! 停喂更加唔捨得! :-( 你要好好努力啊!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊