跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

食乜米粉好?

請問各媽咪俾什麼牌子米粉BB食??現正想買俾BB.....
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

別墅

Re: 食乜米粉好?

我呀B食緊雀巢米粉, 都覺得幾好.
[size=small]Cammy

侯爵府

曦曦食緊雀巢奶米, 不過我唔係當一餐比佢食, 係將d 奶粉放落佢last 餐奶到比佢食~ 但佢飽肚d...訓得好d~

複式洋房

I feed my baby the organic brown rice cereal.

別墅

我BB食緊"Healthy Times" 我覺得都ok, 都係organic baby food的.

複式洋房

my bb like beanstalk rice cereal. she tried gerber before but only eat when we add banana smash in.

大宅

我呀B主力都係食雀巢, 有奶米糊, 米糊 (自己加99), 萍果奶米糊佢都好喜歡食. 有試過亨士隻淮山薏米, 麻麻地, 食到呀仔眼king king, 萬朝個蕃茄魚就好正, 不過好似話遲d代理唔入貨, 出面好難買到.

男爵府

sarah622 寫道:
我BB食緊"Healthy Times" 我覺得都ok, 都係organic baby food的.

我呀女都係食Healthy Times,不過比較難買!聽講萬朝全面退離香港市場,其實我都想試吓蕃茄魚,不過我真係無見過有得賣 :-(

首頁

尾頁

跳至