跳至

首頁

尾頁

男爵府

我岩岩做完一個市場調查,有免費紙尿褲試用,重有$500,有興趣嗎??

睇下各位0504bb媽咪有冇興趣,不過,現在要用緊紙尿片,如有興趣,可pm我留下媽咪英文全名同聯絡電話…講明呀,要睇下你bb符合人地調查目標,未必一定得

先接到一個電話,答一些簡單問題,約一至兩分鐘. 如果你符合佢地的要求, 約三個工作天會收到電話約你上公司(北角)拎紙尿褲比bb用六日, 之後, 要再上公司(北角)做一個問卷(約一個鐘), 完成後有$500

大宅

Re: 我岩岩做完一個市場調查,有免費紙尿褲試用,重有$500,有興趣嗎??

KELLY,

係乜牌子嚟架???

大宅

Re: 我岩岩做完一個市場調查,有免費紙尿褲試用,重有$500,有興趣嗎??

係囉, 咩牌子? 同埋帶住小朋友得唔得?

我有興趣呀, 地點都 ok.

男爵府

我都有興趣呀................

pls check pm. thx

別墅

我都有興趣呀, pls check pm. thx

男爵府

各位,

我會係下星期四(冬至前一日)將你地名同聯絡電話交比呢間市場調查公司,我估最快聖誕後收到電話!

happy baby & rosa,

係pampers & hungies紙尿褲

rosa,

帶住小朋友去真係5知得5得,或者到時真係選中你再直接問負責人

大宅

kellylamyc,

I'm interested in it as well ar, but will it be too late to tell u. Anyway, I will give u my contact by pm.

大宅

Dear Kellylamyc,

I am also interested in it. Please check pm. Many thanks.

大宅

kelly 媽,

好, 我比資料你, 請睇 pm. thanks

大宅

kellylamyc,

pls chk pm, thanks

複式洋房

I'm interested in it.
I have pm my information to u.
Thanks, Lily!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Hi kellylamyc,

I have interest, please kindly check pm, thanks.

大宅

2019勳章

Kelly

PLS CHECK PM!!!!!
THANK YOU!!!!

子爵府

Kelly

pls pm me as well

thx

男爵府

各位pm左比我嘅媽咪,

昨日已將你地名同電話比佢呢間市場調查公司!!

首頁

尾頁

跳至